2777
2789
عنوان

پسری که ی مدت هست ی مدت نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 50 پست
ن ما دیتم رفتیم رابطه هم داشتیم

منم راستش دیت رفتم بیرون رفتیم ولی رابطه خداروشکر نه واقن چرا حالا بهش اعتماد کردی برا رابطه

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

اره

چرا آخه دختر اینقد بهش اعتماد داشتی مگه؟

متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ما دیتم رفتیم رابطه هم داشتیم

من واقن نمیدونم باید چی کنم اینجا تا ی چیزی هم تعریف کنی سریع میگن کات کن نشنیده و ندونسته 

منم راستش دیت رفتم بیرون رفتیم ولی رابطه خداروشکر نه واقن چرا حالا بهش اعتماد کردی برا رابطه

چون دو‌سه بار اول ک رفتیم بیرون من تو حالت عادی نبودم و بهمم دست نزد اصلا بعد تایپمم بود همه چیزای ک میخوام این دارع 

چون دو‌سه بار اول ک رفتیم بیرون من تو حالت عادی نبودم و بهمم دست نزد اصلا بعد تایپمم بود همه چیزای ک ...

خب باشه دلیل نمیشه عزیزدلم میزاشتی بیاد خواستگاری بعد 

پسر جماعت عجیبه نمیشه بهش اعتماد کرد سریع

من واقن نمیدونم باید چی کنم اینجا تا ی چیزی هم تعریف کنی سریع میگن کات کن نشنیده و ندونسته

اره من خودمم گیرم نمیدنم چی درسته غلطه هی میگم دوباره پیداش شد محل ند ولی نمیتونم تا پیداش میشه دیوونه میشم

ببخشید منظورم اینه پسر خوب هم هست که بمونه

اوه عذرمیخوام نمیدونستم آقا هستین🙏🏼

اره من خودمم گیرم نمیدنم چی درسته غلطه هی میگم دوباره پیداش شد محل ند ولی نمیتونم تا پیداش میشه دیوو ...

مشاوره برو به نظرم اگر هزینشو داری اینجوری جاها فک نکنم کمکی بشه بهمون من خودم دام میخواد برم ولی هزینش

رابطه ما ب ازدواج نمیرسه چون جدا شدم و اون پسر خونس منم نمیخام ازداج کنم

خب چرا مگر نمیگی تایپته و اوکیه شرایطش بیاد خواستگاری ازدواج کن برو دلیل نمیشه چون جدا شدی نشه که

خب چرا مگر نمیگی تایپته و اوکیه شرایطش بیاد خواستگاری ازدواج کن برو دلیل نمیشه چون جدا شدی نشه که

اینقد تو ازداج قبلم اذیتشدم و پیر شدم نمیخام حتی فکر کنم اونم ادم ازدواج نیس فعلا شر و‌شیطونه 

عزیزم شما روی نمیکت ذخیره نشستی...خودت تمومش کن چون روحت عذاب می‌کشه توی همچین رابطه ای و قلبت سیاه میشه

اگه بهت توی کاری کمک کردم یا راهنماییت کردم به جای تشکر کردن ازم لطفا برای شادی رو پدربزرگم فاتحه بخون🫂❤️‍🩹

اینقد تو ازداج قبلم اذیتشدم و پیر شدم نمیخام حتی فکر کنم اونم ادم ازدواج نیس فعلا شر و‌شیطونه

ای بابا پس کاش حداقل رابطه باهاش برقرار نمیکردی که وابسته بشی