2777
2789
عنوان

تا حالا متاهل خوشحال ندیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 39 پست

زندگی متاهلی هم مثل مجردیه زوزای خوب داره بدم داره

مجردی عالیه بخاطر مسولیتای کمش

متاهلی پر از دغدغه و مسولیت اما چی بهتر از این که برای هر سال و هر ماه و سالیان دور هدف و برنامه مشترک دارین و تلاش میکنید؟

تمام لحظاتی که تجربه میکنی به جز خودت کس دیگه ای هم هست که یادش میمونه برای دوران پیری و مرور خاطرات

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کلا شما اگر تو همین سایت کمی کنکاش کنید اونایی که متاهلن ناراضی هستن اونایی که مجرد هستند دنبال تشکل ...

این که کلا ادم همینه همش دنبال چیزای خوب بقیس چیزای بد و نمیبینه ولی کلا مجردی راحت تری خودتی با خودت درگیر خونه داری و خاله زنک بازیای متاهلی نیسی

دوتاشون خوبی و بدیهای خودشونو دارن نمیشه کامل گفت محردی خوبه یا متاهلی یا برعکس من خونه پدرم بشدت سختگیر بود داداشم رفت و امد ممنوع با فامیل عروسی ممنوع اون زمان گوشی هم نبود ک حجاب کامل اصن یه وضعی ولی خدا رو شکر الان همسرم اصلا برعکس اوناس  بعد اینکه تا لنگ ظهر میخابم دلم بخاد جای برم میرم نخاد نمیرم لباس چی بپوشم فقط بچه داریش سخته🤦

این که کلا ادم همینه همش دنبال چیزای خوب بقیس چیزای بد و نمیبینه ولی کلا مجردی راحت تری خودتی با خود ...

راستش من دوران مجردیم خیلی خاطرات خاصی نداشتم، و شروع و تحول شخصیتیم از بعد ازدواجم شروع شد چون از ایران مهاجرت کردم، و اینکه تو دوران مجردیم خیلی ادم معاشرتی نبودم و تمام بیرون رفتنام به دانشگاه و کلاس های مختلف و یه اخر هفته کافه رفتن ختم میشد. کلا بعد از ازدواج به حدی از مستقلی رسیدم که دلم نمیخواد به اون دوران برگردم! مگر اینکه صرفا فقط دلتنگی برای در کنار خانواده بودن باشه. 

شما بارداری الان؟ تاپیکاتو خوندم کنجکاو شدم ببینم کدوم مرحله ای😍😍😂

اره تازه اول راهم 😁😁 فعلا دکتر رفتم پرونده بارداری تشکیل دادم برا سونو زوده

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

شما بارداری الان؟ تاپیکاتو خوندم کنجکاو شدم ببینم کدوم مرحله ای😍😍😂

تعجب نکن تا این موقع بیدارم بعد ظهر زیاد خوابیدم نمیتونم بخوابم 😶

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️