2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با اینکه میبینه پیامام دیر جواب میده رفیقاش به من ترجیح میده یچیزی باشه اول به بقیه میگه بعد من

حرص نخور پیشش چون مردا دوست دارن اذیت کنن 

بی اهمیت باش چند مدت انگار ن انگار خودش میفهمه دیگه چیزی نمیگی خودش میاد دنبالت پیام دادی زود باز میکنه 

و بشین باهاش صحبت کن با آرامش بگو اولویت اولم تو هستی کی بهتر از تو و...

عقد کلا همینه همش تنش و استرس آدم فکر میکنه مشکلاتی که داره هیچکس تا حالا نداشته حس میکنه اوههههه نکن اشتباه کردم و این اصلا آدم زندگی نبوده اما بعد عروسی وقتی باهم زندگی کنین درست میشه نمیگم سخت نگیر بهش بجنگ اتفاقا تا درستش کنی اماااا خودتو اذیت نکن 

اول راهی اگر مرد منطقی هست بشین باهاش حرف بزن شاید بیتجربه خامه بلد نیس شوهرمنم اویل خیلی کارای الکی میکرد کم کم بهترشد ولی هنوزم اونجوری ک باید نیست

شایدزندگی اون جشنی نباشه ک ارزوشو میکردی اما حالا ک دعوت شدی برقص💃 برقصان دنیاروب سازخودت🎻🌼🌿