2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پ چطور برای بقیه میکاره

کارش همینه 

مگ همه دکترای عمل بینی دماغاشون عملیه؟ 

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
دقیقا امید وارم درست بشه جامعه و خانوم ها

محاله درست بشه دوست عزیز من نمیدونم شما دهه چندی هستید ولی من دهه ۶۰ هستم اون زمان کلی خانم هارو تحقیر می کردن مثلا می گفتن به ازای هر ۱۰ زن فقط یک مرد هست و با این تبلیغ ها خانمها به سمت خیلی مسائل کشیده شدن یک استاد خانمی داشتیم که مقامی داشت اون زمان به ما گفت که این تبلیغ ها دروغه و دقیقا برعکسه و با این طرز فکر باعث شده خانم ها خودشونو حقیر ببینن.اصلا فلسفه کمیته و گشت ارشاد هم همینه چون با این کار زن رو تو جامعه حقیر کنن ...

نه ولی اگ انقدر خطرناکه که اجازه نمبده خواهراش بکارن برای بقیه هم نکاره

خودشون میخان  دیگ عین شما 

اخه ما مژه هامون خوبه ارثی میگه حیفه دیگ درنمیاد عین اول میریزه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خودشون میخان دیگ عین شما اخه ما مژه هامون خوبه ارثی میگه حیفه دیگ درنمیاد عین اول میریزه

وای من همکلاسیم یبار مژه هاشو برداشت اومد سرکلاس هیچی مژه نداشت من میترسم اینجوری بشم 

وای من همکلاسیم یبار مژه هاشو برداشت اومد سرکلاس هیچی مژه نداشت من میترسم اینجوری بشم

اکستشن ۳ ماهه اینجوریه ک یکی از مژه های خودتو میکنن داخل کانالش ۴ ۵ تا میزارن مژه خودتو ک میکنن کلی چسبم میزنن دیگ درنمیاد اونجور

محاله درست بشه دوست عزیز من نمیدونم شما دهه چندی هستید ولی من دهه ۶۰ هستم اون زمان کلی خانم هارو تحق ...

من متولد ۸۰ ام.

درسته حرفاتون. خانم ها اگه خودشونو همینجوری دوست داشته باشن اعتماد ب نفس داشته باشن دست ب همچین کارایی نمیزنن .چرا ما خانم ها باید بخاطره اقایون بریم زیر تیغ عمل های جراحی ولی آقایون با دیدن این چیزا خودشون رو بالاتر میبینن. 

ن عزیزم فلسفه گشت ارشاد این نیس اونا هم تقصیری ندارن خانم هارو پایین نمیبینن هرچیزی قانونی داره مواظب جامعه هستن .پوشش درست باشه چیری نمیگن 

الان دختر و پسر هارو تو کوه میگیرن در حین رابطه ...

خب من موافقم بگیرن و گیر بدن.

اگه نباشه جامعه پر میشه از آدمای مریض و کثیف