2777
2789
عنوان

خانوم مطلقه زشته دوباره ازدواج کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 303 بازدید | 49 پست

حتما مجرد بودن اون پسرا 

اگر روزی از خاورمیانه پرسیدند بگو خاکی بود که افغانش به ایران می‌گریخت ایرانی اش به ترکیه ، ترکش به سرزمین سبز ها و بور ها ....که رفتن های ما هجرت نبود گریز بود ، سفر نکردیم کوچانده شدیم ، بگو از مرگ به آوارگی پناهنده شدیم.از خفت به بی وطنی!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه اتفاقا تو فامیل داشتیم با پسر مجرد تازه مراسم هم گرفت چه حرفا استفاده شده 😐ادعای روشنفکری هن دارن متوهمای خودشاخ پندار😒

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم

ولشون کن اینا خودشون همونایی هستن که هزارتا کثافت کاری کردن هرغلطی دلشون میخواسته کردن اونوقت به یک ...

واسه همینه جهان سومیم دیگه یه خانومی که شرعی ازدواج کرده حالا به هر دلیلی طلاق گرفته با اینکه هیچ گناهی هم نکرده بهش میگیم دسته دومم

تو اسلام زن چند ماه بعد از طلاق یا مرگ شوهرش می‌تونه ازدواج کنه.

ولی خب تو اینجا همه حق دارن بجای بقیه تصمیم بگیرن

البته قوانین اسلام برای جاییه که مردمش طبیعی رفتار کنن. مثلا مردا با بچه ای که خانومشون از ازدواج قبلی داره مثل بچه ی خودشون رفتار کنن. خانوما با بچه ی شوهرشون مثل بچه ی خودشون رفتار کنن. از بچگی به بچه هاشون احترام به بزرگترو یاد بدن که با همسر پدر یا مادرشون با احترام رفتار کنن.

اینجا همه حق به جانبن

سعدی اگر عاشقی کنی و جوانی/عشق محمّد بس است و آل محمّد💝

همه مردا یکین 

اصلا ذاتن آدما کامل نیستن 

ولی از نظر من مردا واقعا موجودات خودخواه و خودشیفته و غیر قابل تحملن 

منی که یبار ازدواج کردم عمرا دوباره ازدواج کنم

ازدواج دوباره چیه خوب بود که به همون اولی چسبیده بودیم 

ولشون کن اینا خودشون همونایی هستن که هزارتا کثافت کاری کردن هرغلطی دلشون میخواسته کردن اونوقت به یک ...

والا با هزار تا دختر خوابیدن وگردن نمیگیرن ای تف تو جامعه ما که انقدر راحت پسرا قسر در میرن وبعدم فاز برمیدارن

به راه بادیه رفتن به از نشستن باطل که گر مراد نیابم به قدر وسع بکوشم