2777
2789
عنوان

بیاید از دوران نامزدی تون بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 429 بازدید | 45 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بگو بگو

حدودا چند هفته بعد عقد رفتیم خونه خاله شوهرم شب نشینی سفره پهن بود داشتیم چایی میخوردیم بعد بهم گفتن برو عکس های عقدتون رو بیار ببینیم من رفتم که از تو کیفم بیارم پام گیر کرد لبه فرش پرت شدم رو شوهرم که روبه روم بود دستش چایی داغ داغ بود ریخت وسط شلوارش چنان دادی کشید که نگو تو این وضعیت مادر بزرگ خدابیامرز شوهرم سنش بالا بود عقل از سرش پریده بود میگفت امیر جان الهی بمیرم شلوارتو بکش پایین ببینم چی شده حالا همه نمیدونستیم بخندیم یا شوهرمو جمع کنیم🤣🤣🤣🤣

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️ 

من؟الان رسما هیچیمغزم هم رد داده😂فقط یه نی نی دارم تو دلم که داره پدرمو در میاره....🥹

ای خداااا

فکرشو بکن الان ک نشستی و شرایطت اینه ی روزی ارزوشو داشتی با شوهرت ب این موقعیت برسی و واقعا حالا خدا بهت این فرصتو داده ک طعم مادر بودنو بچشییییی

😂وای مثل کیدراما شد خدارحمتش کنه مگه نمیدونست کجاش سوخته ؟

مرسی گلم خدارفتگان شماروهم رحمت کنه🖤

😂😂😂چرا ولی خب دیگه چیزی متوجه نمیشد شده بود مثل بچه ها اخرای عمرش بود بنده خدا

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️