2777
2789
عنوان

بیاید از دوران نامزدی تون بگید

424 بازدید | 45 پست

من یبار چند سال پیش هنوز ک نامزدم نبود داشتم از خودم عکس میگرفتم بعد این رد شد استرسم گرفت گفتم ممنون 

یهو با تعجب وایساد گفت چی؟

گفتم هیچی خدافظ

بعد همینطور ک داشتم میرفتم فهمیدم خدافظی کردم 😂😂با این که فاصلمون کلا چند قدم بود 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣🤣🤣🤣

یه بارم اومدم کلاس بزارم گفتم تو دانشگاه قدم از همه بلند تر بود برگشت گفت دروغ نگو تو ودختر فلانی بلند تر بودین 

تا دانشگاه هم اومده بوده از دور منو زیر نظر داشته😐😐اینو که گفت قشنگ یادم اومد صد بار تو خیابون و جاهای مختلف از کنارم رد میشد ولی من دقت نکرده بودم چرا اینقدر خنگ بودم آخه🫠🫠

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

🤣🤣🤣🤣یه بارم اومدم کلاس بزارم گفتم تو دانشگاه قدم از همه بلند تر بود برگشت گفت دروغ نگو تو ودختر ...

وای شت 😂😂خیلی خوب بود 

منم هیچوقت سرباز نمیدیدم حالا ک رفته سربازی تو خیابون کلی سرباز از جلوم رد میشه 😢

باهام قرار داشتیم بعد عینک مو یادم رفته بود بزنم رو پل هوایی شوهرم رفت پایین من در همین حالت داشتم باهاش حرف میزدم پله رو ندیدم با کله افتادم جلو پاش بیشعور هنوزم که هنوزه برا همه تعریف میکنه مبخنده😐😐🤣🤣🤣

نَبود وُ نیستُ و نَخواهَد بود عَزیزتَر اَز تو بَرایِ مَن جانِ مَن:)A🫀✨️️