anmhgk مدیر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 عنوان چرا پری نمیشمممممممممممممم | مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 53 پست چرررراااااااا بدن درد دارم همه جام احساس سنگینی میکنم ولی پریود نمیشم الان ۴ روزه عقب افتادم دیروز | 03:01 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
anmhgk مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 برا من ایناکه گفتم تاثیر داشته ممکنه بدن شما جواب نده ولی چیزیکه مطمئنم برا هممون جواب میده بیخیالیه ... بله بله دقیقا بیخیالی خیلی تاثیر داره ولی چون بدن من اذیتم میکنه و سنگینی میکنه همه جام برا همین بخوام بی خیال باشم هم یهو بدن دردم باعث میشه یادم بیوفته
خداوند_رنگین_کمان عضویت: 1400/12/12 تعداد پست: 4248 بله بله دقیقا بیخیالی خیلی تاثیر داره ولی چون بدن من اذیتم میکنه و سنگینی میکنه همه جام برا همین ... بنظرم یکیو انتخاب کن و حتما بعدش حداقل یکی دوساعت برو پیاده روی میشی
anmhgk مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 بنظرم یکیو انتخاب کن و حتما بعدش حداقل یکی دوساعت برو پیاده روی میشی انشاالله خدا از دهنت بشنوه
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 12691 خیلی ممنون بانوفقط میگم نکنه پری نشم و تا یه ماه اذیتم کنه این بدن درد من بعد11روزتاخیرباهزاریک درد اخرامروزشدم شماهم صبور باش فدای چهارتا دخترام قربون سه تاپسرام دور هفت تاتون بگردم
anmhgk مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 من بعد11روزتاخیرباهزاریک درد اخرامروزشدم شماهم صبور باش چشم خیلی ممنون
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 12691 چشم خیلی ممنون گریمیجات زیادبخور مثل فلفل سیاه دارچین وچای زعفران اگه بتونی میخک بخری و بخوری عالیییییه فدای چهارتا دخترام قربون سه تاپسرام دور هفت تاتون بگردم
anmhgk مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 گریمیجات زیادبخور مثل فلفل سیاه دارچین وچای زعفران اگه بتونی میخک بخری و بخوری عالیییییه خود میخک ؟میگم یه سوال اگه حامله بودم دیروز که ۳ روز تاخیر پریود داشتم نشون میداد دیگ ارهمیگم نکنه دو سه روز دیگه نشون بده که باردارم البته جلوگیری کردم ولی میگن با پیشاب هم ممکنه اتفاق بیوفته
مادرزنم عضویت: 1402/10/05 تعداد پست: 12691 خود میخک ؟میگم یه سوال اگه حامله بودم دیروز که ۳ روز تاخیر پریود داشتم نشون میداد دیگ ارهمیگم نکنه د ... خوب پس چیزی نخور ومنتظرباش تاپریود بشی فدای چهارتا دخترام قربون سه تاپسرام دور هفت تاتون بگردم
anmhgk مدیر استارتر عضویت: 1401/10/03 تعداد پست: 835 خوب پس چیزی نخور ومنتظرباش تاپریود بشی اینم حرفی شد ها چرا به مغز خودم نرسید 🙄