2777
2789
عنوان

شما هم مثل من قدرت خريدتونو از دست دادين

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
کلا حقوق شوهرم ۲۵هم قسط میدیم هم به بچه میرسیم هم لباس هم وسایل خونه مدیریت میکنیم چیز بنجل هم نمیخر ...

نميدونم والا 

اين ماه همه هزينه هامو مينويسم و دقيق زير و رو ميكنم ! ولي يه دور ميريم بيرون كلي خرج ميكنم 

ممن هرچی حساب کردم شما باید کم بیاری که😁

ن بخدا من انقد خوشگل خرج میکنم انقدرم تمیز میگردم 

چون خودم کارمیکنم قدر پولمو میدونم بیهوده خرج نمیکنم 

الان دیروقته فردا ست زمستونیمو برات میفرستم باورت نمیشه 

۴۸۰خوشگلترین پالتو رو خریدم ۳۵۰شلوارمو خریدم ۲۰۰تومن شال بافتمو خریدم ۴۰۰تومنم کفشمو یعنی با کمتر از ۱۵۰۰ بهترین استایل و زدم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ممن هرچی حساب کردم شما باید کم بیاری که😁

عزیزم یسری به یسری خریدای الکی و بیهوده و کلاس گذاشتنا عادت کردن همیشه ام ۸گرو ۹ شونه 

من مثلا جای اینکه برم میوه فروشی دوقلم بشه خداتومن 

ماهی دوبار میرم ازاین بازارای هفتگی مثلا سشنبه بازار با کمتر از پنصد تومن کلی سیفی جات و سبزی و میوه و همه چیمو میخرم و میام 

خداییم همیشه هم خوب میخورم هم خوب میگردم 

عزيزم بيست تومن وقتي حرف ميزنيم اسمش بيست تومنه ! چها بار هايپر بري وگرشت و مرغ و لوازم تعميري و …. ...

وقتی نداری مجبوری دخترت و بفرستی مدرسه ای  که 12 تومن پول بدی یا کلاس زبان جای گرون بره

عجب.

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

عزیزم یسری به یسری خریدای الکی و بیهوده و کلاس گذاشتنا عادت کردن همیشه ام ۸گرو ۹ شونه من مثلا جای ای ...

اره ما خودمون یکساله بیشتر وقتا از بازارهفتگی میخریم یا ماشینا خیلی قیمت فرق داره ولی قبلا میوه فروشی 

وقتی دندون خراب داری یا کفش نو نداری اصلا به سفر خارج فکر نکن دندون حتی از سفر داخل ایران هم واجبتره

اره ماه پيش دندون عقلمو كشيدم و تو عكس نشون داد كه دو سه تا دندون خراب دارم 

وقتی نداری مجبوری دخترت و بفرستی مدرسه ای که 12 تومن پول بدی یا کلاس زبان جای گرون برهعجب.

عزيزم بحث نداري تيست ! مدرسه دوره دوم همه جاي شهر بالاي بيست و پنج تومن بوده كه مال ماشد ٤٠ تومن ! تيزهوشان هم قبول شده بود ك بخاطر دوري از خونمون و همونن هزينه رو برا كتاب و سرويس و كلاسهاي تقويتي درميومد ! من كلا برا بچه هزينه ميكنم عذاب وجدان ميگيرم ، كلاس زبان هم ترمي ١٥٠٠ با هزينه كتاب و چند بار اسنب و حدودا دوتومن ميشه ! 

بله

ديدي گفتم ! ايشالله وقتي متاهل شدي با دوتا بچه اون موقع ميبيني هزينه يعني چي 😅 

من خودم هميشه بروز و مارك پوش بودم !!! 

مثلا فردا مهمون دارم بايد فردا ميوه و شيريني و بساط ناهار و تهيه كنم !