2777
2789
عنوان

بهم ریختگی ذهنی برای ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 21 پست
نه نهههذهنتو اروم کنی نیت کن اگ ادم معتقدی هستیاروم باشو برو جلومن مردیو تو زندگیم دیدم سرش بره حرف ...

بله مدام توسل میکنم به امام زمان و خیلی ام نجاتم دادند ولی هنوز پسری که واقعا سالم وصادق وپاک باشه نبوده

به یاد یاران رهبر❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍

طبیعیه

منم همسرم غریبه بود و با خواستگاری اشنا شدیم 

نماز حضرت جوادالائمه خیلی خوندم همون ک دورکعته هررکعت ۷۰توحید داره و بعدش یه دعا داره خیلی نشکلات بزرگیمون خدا به لطف اون توسل و نماز حل کرد 

تا بعد از حطبه عقدم دل شور داشتم ولی قبل خطبه عقد به خدا گفتم ما تلاشمون کردیم و دقت نظر داشتیم خدایا تو اگه این ادمو خوب و مناسب و راستگو میدونی و خیر و صلاحم در زندگی کردن با این آدمه خودت دلمو آروم و محکم کن

اگر نیس و غل و غشی داره و ادم بدیه خودت مجلسو یجوری خراب کن

بعد از خطبه عقد دلم اروم شد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

طبیعیهمنم همسرم غریبه بود و با خواستگاری اشنا شدیم نماز حضرت جوادالائمه خیلی خوندم همون ک دورکعته هر ...

شکرخدا عاقبت بخیر باشید درسته.خدانکرده شکاک یا کنجکاو یا قضاوت کن نیستم ولی چیزی که متاسفانه هست در جامعه پسر خوب خیلی کمه

بله مدام توسل میکنم به امام زمان و خیلی ام نجاتم دادند ولی هنوز پسری که واقعا سالم وصادق وپاک باشه ن ...

انشالا سر راهتون قرار میگیره

مطمئن باش خدا قبل اینکه ما ب فکر بیوفتیم برامون کنار گذاشته

پیگیرش باش اما درگیرش نباش

خدا بزرگه

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))
انشالا سر راهتون قرار میگیرهمطمئن باش خدا قبل اینکه ما ب فکر بیوفتیم برامون کنار گذاشتهپیگیرش باش ام ...

ان شاالله ممنونم

طبیعیهمنم همسرم غریبه بود و با خواستگاری اشنا شدیم نماز حضرت جوادالائمه خیلی خوندم همون ک دورکعته هر ...

وای چ قشنگ 

عاشقان کشتگان معشوق اند برنیاید ز مردگان آواز...دولت عشق امد و من دولت پاینده شدم...رفتم و سرمسته شدم! امر تورا بنده شدم!...رفتم و دیوانه شدم...آری که دیوانه شدم...:)))

@990shaparak    

سلام خوبید میگم برای ازدواجم یادتونه ۲ماه پیش گفتید مطلبی رو؟با کاربری دیگه ام البته بود ولی هنوز اون اقا اقدام نکرده البته شما تاکید کردید که ممکنه بره ولی باز رسما میاد خواستگاری 

نمیدونم الان چقدر دیگه پس باید صبر کنم برای ازدواجم کلا نمیدونم شاید من امادگی ازدواج ندارم گیج شدم که برای چی نمیشه