2777
2789
من دیگه غلط بکنم احساسی نمونده واس من همه احساسم رو دزدید برد یه جای غریب رها کرد

بزار زمان بگذره همه چی حل میشه داداش 

آفرین پسر خوب توکلت بخدا باشه بخدا رفیق بازی توش هیچی نیست ❤️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بزار زمان بگذره همه چی حل میشه داداش آفرین پسر خوب توکلت بخدا باشه بخدا رفیق بازی توش هیچی نیست ❤️

میدونم میشه تهش این 

بجان مادرم قسم من پاک بودم 

پیشش که اولین بارم بود زفتم استرس داشتم 

چشماشو خجالت میکشیدم نگاه کنم اونوقت اسم اینو گذاشته بد زفتازی بد لحنی چی بگم خدایا خودت ببین من بخاطزش از کوه هم رد میشدم میرفتم بهش گفتم اگه بابات بهم بگه یه کلیتو باید نذری دخترم کنی من جفتشو اهدا میکنم خودم میرم دیالیز 

هی راست میگی چقدر گفتم این دوستت دشمنت هست گوش نکرد ک‌نکرد

بیا

چجوری به حرف دوستش تو رو ول کرد

به حرف تو که عشقش بودی دوستشو ول نکرد؟

هم دوستش مقصر بوده هم خودش

ام مگه مهمه که کی مقصره؟

الان اون رفته پس توعم باید بپذیری و دوره سوگواریتو تموم کنی و برگردی به زندگیت

الان تو از خواب و خوراکت موندی نه اونا

پس حداقل کاری که میتونی بکنی اینه که نذاری بیشتر بهت صدمه بزنن 

تقاص دادن بماند

بیاچجوری به حرف دوستش تو رو ول کردبه حرف تو که عشقش بودی دوستشو ول نکرد؟هم دوستش مقصر بوده هم خودشام ...

اون خودش خالش خوب نیست میشناسمش اون دوستش ک الان بی خیال خوابیده 

میدونم میشه تهش این بجان مادرم قسم من پاک بودم پیشش که اولین بارم بود زفتم استرس داشتم چشماشو خجالت ...

یه چیزی بهت بگممم پسره خوب گوش کن هر کسی خیلی خوب و ساده باشه گیره یه آدم بد می افته بخدا قسم 

نمیدونم اینو شنیدی یا نه میگن به هر کس خوبی کنی بدی میبینی

پس تو هممم سعی کن واسه خودت خانوادت خوب باشی نه دوستی های الان 

یه چیزی بهت بگممم پسره خوب گوش کن هر کسی خیلی خوب و ساده باشه گیره یه آدم بد می افته بخدا قسم نمیدون ...

راست میگی والا ب هرکی خوبی کردم بد دیدم اینم من باهاش مهربون بودم از خوذم مهربونتر