بعد میگن صدتونو واسه کسی نذارید میگیم نه این ادمشههههیچ کس ادمش نیستولی شما یه بار صدتو گذاشتی واسه ...
میزارم و فراموشش میکنم اما اون دوستی ک باعث این روزا شد یه روزی تاوان میده برداشته دوستش ب من پیام داده این بخاطر بیماریش تمام رابطه هاش ب پایان میرسه گفتم بیماریش مهم نیست شما بزارید خودش تصمیم بگیره
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بیماریش چیه؟مطمن باش جوال کاراشو یه روزی میبینهولی شمام همه چیو گردن دوستش نندازرفتنی دنبال بهونس که ...
بیماریش دو قطبی بود اون پس از ورود من ب زندکیش کلی حالش خوب شده بهش گفته بودم کاری میکنم دکتر رفتن رو فراموش کنی و داشتم میکردم خودش میگفت خیلی خوشحالم پیشت بخاطر بیماریش هم تحت ناثیر قرار میکیره این دوستش همش زیر سر این دوستشه من میدونم دیگه