2777
2789
اینجور وقتا بیشتر باباهه میده تا نگن ،تا شوهر کرد اومد خرج دوا دکترشو انداخت گردن پسر ما

دوستم با مامانش برای داداشش رفتن خواستگاری و گفتن بریم خونه فکرامونو کنیم دوباره مزاحم میشیم. صبح دختره با مامانش اومدن دم خونه دوستم . دختره به مامان دوستم گفت میخوام برم دندونام رو ارتودنسی کنم گفتم بیام از علی آقا اجازه بگیرم.دوست منم همونجا داد میزنه مامان دیگه نمیخواد فکر کنی اومدن بله دادن   

البته عروسشون زرنگتر از این حرفاست آنقدر به بهانه پیدا کردن دکتر خوب وقت کشی کرد تا بعد عقد رفت و خرجش رو مامان دوستم داد 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب اگه نمیرفتی سر کار هم خرجتو نمیداد یا با خون دل و قطره ای میداد

پولمو تا جایی بتونم برا خودم خرج نمیکنم هی بهش میگم شارژ بگیر چرا کادو نخریدی و ... چون اصلا دوس ندارم پول خودمو استفاده کنم در حالیکه به فامیلاش هی قرض میده پسش نمیدن کی بهتز از من که زنشم بخاد براش خرج کنه

lopnhs دوستیم رفتی دیگ اکانتتو ندارم🥲

تنها وظیفه ی زن تو زندگی مشترک همینهمیتونه به بچش شیر نده میتونه خونه تمیز نکنه میتونه جهاز نبره ولی ...

این چیزایی هست که تو بهش معتقدی؟ یا همین جوری نوشته های فلان کتابا رو تکرار می کنی؟ واقعا کدوم زن و مردی اینطور زندگی می کنند؟. این رابطه ی کنیز جنسی و اربابش هست. ازدواج امروز اینه؟ به خدا 200 سال پیشم این نبود. دو تا انسان کامل با عقل و وظایف کامل با هم ازدواج می کردند. 

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند.