2777
2789
عنوان

با داشتن تب میشه خوابید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 35 پست
پسر منم ۳ سالشه تب شدید داره نیم ساعته شیاف گزاشتم هنوز پایین نیومده اون خوابیده منم منتظرم تبش قطع ...

وای عزیزم 

الهی که هر چه زودتر این بیماریه شرش برای همیشه از همه ما آدم ها کنده بشه بره 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
منم ۱۰ شبه درست حسابی نخوابیدم بچه هام پشت سر هم مریض شدن دارم برای خواب دیوانه میشم

وای عزیزم خیلییی سخته

خدا کمکتون کنه ایشالله

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تا پایین اومدن تبت نخوابی بهتر هست ولی حتما تبت رو کنترل کن

مرسی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭