2777
2789
عنوان

دلم برای ظاهر همین یکی دو سال قبلم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست
من۷۵😭چندروزه رژیمم اما دلم میخواد تاعید لااقل تغییرکنم

شما که خوبی 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اب کم میخوری؟ باشگاه پوست من رو به خاطر ورزش و اب بیشتری که میخوزدم خیلی بهتر کرد

کم نه معمولی 

پوستم افتضاااح شده 

کلی دکتر رفتم گفتن هورمونی سونو دادم هیچیم نبود

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

خب علتش چیهیهویی که نمیشهچکاب دادی؟

هیدروکورتیزون علتشه 

و منی که دارم تلاش میکنم یکم چاقتر بشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
🥲کاش درمان و ورزش و رژیم رو استارتشو بزنیهدف گذاری کنمطمئن باش نتیجه میگیری

دو ماه و نیمه شروع کردم ۱۲۹ بودم الان ۱۲۳

ولی بازم داغونم 💔

چرا اطرافیان ما کسی چاق میشه مسخرش نمیکنن؟میذارن رو حساب اینکه تو زندگیش همه چی خوب و رواله که چاق شده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
و منی که دارم تلاش میکنم یکم چاقتر بشم

قدر لاغریت رو بدون چاقی بدبختیه 

چرا اطرافیان ما کسی چاق میشه مسخرش نمیکنن؟میذارن رو حساب اینکه تو زندگیش همه چی خوب و رواله که چاق ش ...

من رو که خیلی دلم رو شکستن 💔 از خدا خواستم دلشون بشکنه 

افررین خیلی خوبهولی سنگین تر کن ورزشو زودتر نتیجه بگیری

ممنونم 🙏🏻💚

امیدوارم درست شه 🥲