2777
2789
عنوان

دلم برای ظاهر همین یکی دو سال قبلم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 33 پست
من۷۵😭چندروزه رژیمم اما دلم میخواد تاعید لااقل تغییرکنم

شما که خوبی 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اب کم میخوری؟ باشگاه پوست من رو به خاطر ورزش و اب بیشتری که میخوزدم خیلی بهتر کرد

کم نه معمولی 

پوستم افتضاااح شده 

کلی دکتر رفتم گفتن هورمونی سونو دادم هیچیم نبود

لطفاااا کلایک نکنید✌🏿❤کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر🤍📍قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🕊این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)

خب علتش چیهیهویی که نمیشهچکاب دادی؟

هیدروکورتیزون علتشه 

و منی که دارم تلاش میکنم یکم چاقتر بشم 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
🥲کاش درمان و ورزش و رژیم رو استارتشو بزنیهدف گذاری کنمطمئن باش نتیجه میگیری

دو ماه و نیمه شروع کردم ۱۲۹ بودم الان ۱۲۳

ولی بازم داغونم 💔

چرا اطرافیان ما کسی چاق میشه مسخرش نمیکنن؟میذارن رو حساب اینکه تو زندگیش همه چی خوب و رواله که چاق شده 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
و منی که دارم تلاش میکنم یکم چاقتر بشم

قدر لاغریت رو بدون چاقی بدبختیه 

چرا اطرافیان ما کسی چاق میشه مسخرش نمیکنن؟میذارن رو حساب اینکه تو زندگیش همه چی خوب و رواله که چاق ش ...

من رو که خیلی دلم رو شکستن 💔 از خدا خواستم دلشون بشکنه 

افررین خیلی خوبهولی سنگین تر کن ورزشو زودتر نتیجه بگیری

ممنونم 🙏🏻💚

امیدوارم درست شه 🥲