2777
2789
عنوان

زیر شکمم خیلی درد می‌کنه توروخدا یکی بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 219 بازدید | 29 پست

حوله داغ کن بزار ببخشید رو‌ دهانه واژن از روی شورت

کم کم خوب میشه دردت و صبح برو سونوگرافی خاطرت جم شه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببین اصلا راه به زور میرم کل قسمت زیر چشمم تیر می‌کشه با هر نفسم پشتمم گاهی تیر می‌کشه

سنگه عزیزم فردا برو سونوبده

کاربری دست صدنفره همه اون صدنفرم خودمم😐 با مودای مختلف🥱 نظر من توهر تایپکی نظر خودمه پس به خودم ربط داره نه به شما با تشکر 🤫

درد یهویی و شدید یا سنگ هست یا اپاندیس گفتی دل دل یعنی کجا خب شکم? بین شکم و واژن؟ پهلوی چپ؟ کجا دق ...

زیر شکمم دقیقا از راست تا چپ تیر می‌کشه یه دقیقه وسطشه یه دقیقه چپ و پشت همم گاهی تیر می‌کشه وقتی هم تیر نمی‌کشه گرفتگی شدید داره حتی راهم نمیتونم درست برم سرویسم میرم خیلی درد دارم حتی نمیتونم درست ببخشید خیلی کارمو بکنم 

زیر شکمم دقیقا از راست تا چپ تیر می‌کشه یه دقیقه وسطشه یه دقیقه چپ و پشت همم گاهی تیر می‌کشه وقتی هم ...

پس احتمالا سنگ داری ‌ . سنگ مثانه اگه تونستی فردا صبح زود برو دکتر احتمالا یه سونو بنویسع ظهر بری سونو و دارو بدن

...🥀🍂

پس احتمالا سنگ داری ‌ . سنگ مثانه اگه تونستی فردا صبح زود برو دکتر احتمالا یه سونو بنویسع ظهر بری سو ...

سنگ داشته باشی تیر میکشه . سوزش ادرار. رنگ ادرار زرد هست . با پیاده روی یکم دردش قابل تحمل میشه ولی کامل خوب نمیشه . باید قرصی چیزی بخوری تا کمی اروم بگیره 

...🥀🍂