2777
2789
عنوان

برای روز مزد چی گرفتید یا میگیرید😶

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 46 پست
نکنه اونم وسیله خونه کادو میده به شما؟؟

نه بنده خدا اونطوری نیست 

من دوست دارم ،،🤣🤣🤣آخه خیلی چیزا لازم دارم تو خونه .مثلن ی بار براش سشوار خریدم. بقیه وقتا  لباس و سویشرت و کتونی . ب نظرت پتو بخرم براش،😂😂😂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چرااااا

خوانواده ی شوهرم😅💔

ما هنوز عقد نکردیم یا عید یا تابستون عقدمونه ولی محرمیم 

منو نمیخوان خودشون جنوبین و کلا ظاهری و اخلاقی فرق دارن میگن زیادی سفیده چشاش ابیه ترسناکه زن باید پوستش تیره و چشم ابرو مشکی باشه حرف نزنه نخنده چادر بپوشه

شوهرم خیلی توروشون وایستاده و الان به زور حرف میزنیم به خاطر مراسم عقد که اونام باشن

خودش چهارتا خونه و دوتا ماشین و سه تا زمین و کلی طلا و پول داره ولی واسه خرید خونه ده تومنم کمک نمیکنه

ما فقط یه خونه نقلی میخواییم

میشه با دل مهربونت دعام کنی مادرشوهرم کمک کنه یه خونه کوچولو بخریم؟🥺

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)

خوانواده ی شوهرم😅💔ما هنوز عقد نکردیم یا عید یا تابستون عقدمونه ولی محرمیم منو نمیخوان خودشون جنوبی ...

امیدوارم مشکلت حل بشه❤️

ندادنم اجاره کنید

صبر همیشه نتیجه میده❤️حتی بعد از سالها❤️

خوانواده ی شوهرم😅💔ما هنوز عقد نکردیم یا عید یا تابستون عقدمونه ولی محرمیم منو نمیخوان خودشون جنوبی ...

من دعا میکنم از خزانه غیب خدا برات بیاد نه بنده خدا . کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه .   برو که با توکل به اسم اعظم خدا خودش کارتون و درست کنه عروس خانم خوشگل

من دعا میکنم از خزانه غیب خدا برات بیاد نه بنده خدا . کار خوبه خدا درست کنه سلطان محمود خر کیه . ب ...

وای فدات بشم عزیزدلم مرسی قربون دل پاک و مهربونت بشم

شما چقدر مهربونید🥰❤❤❤❤❤

مسیحی ام🛐 (همون چشم آبی قبلی)