2777
2789

بلاک 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم🌌      یه روزه خوب میاد:)💔 دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده:))    به اسم کاربری دقت نمیکنم🦦                                         کاربری دست ²نفره M&A💞(دوتادوستِ‌همسن🥳)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میخواستی تو اون ده دقیقه چی بهش بگی؟ 

میخواستی ازش خواهش و تمنا و التماس کنی ک بیشتر از ده دقیقه بهت فرصت بده باهاش بمونی؟

میخواستی ازش خواهش کنی خوبیهات رو ببینه و دوست داشته باشه؟

میخواستی تقلا کنی برای اثبات خودت و دوست داشته شدن؟

اصلن خیال میکنی عشق و دوست داشتن واقعی با تقلا و جنگیدن و اثبات کردن اتفاق میفته؟!با کوچیک کردن خودت برای جا شدن تو قلب کسی اتفاق میفته؟؟؟ 

اینها ک عشق نیس، دوست داشته شدن نیس.

دوست داشتن واقعی هیچوقت عزت و احترام رو پایمال نمیکنه.

تو قبل از دوست داشتن دیگران موظفی اول خودت رو دوست داشته باشی، اگر آدم خودش رو دوست نداشته باشه محاله دوست داشتنش نسبت ب دیگران واقعی باشه.

یه رودخونه اول خودش باید سیراب از آب باشه و بعد میتونه دیگران رو سیراب کنه، رودخونه ای ک خودش خشکیده و آبی نداره ، چجور میخواد به یکی دیگ آب بده! 

آدمی زاد هم تا خودش از عشق و دوست داشتن نسبت ب خودش سیراب نباشه نمیتونه کس دیگ رو دوست بداره! 

همونجور ک الان خودت داری میبینی فقط بخاطر اینکه اون ده دقیقه فرصت رو بهت نداده ، حتی براش نقشه کشتنش رو میکشی تو ذهنت!!!!  پس تو اصلا دوست داشتنت واقعی نبوده و نیس، و فقط از اینکه غرورت جریحه دار شده خشمگینی.

تو خودت و غرورت رو هزااااران برابر بیشتر از اون دختر خانم دوس داری ک بخاطر جریحه دار شدن غرورت حاضری جونش رو بگیری!!! 

با خودت صادق باش و احساساتت رو همونجور ک هستن بپذیر.

وقتی یه آدم واقعا قرار نیس چ با ده دقیقه چ با هزار دقیقه نظرش تغییر کنه،چرا الکی همون ده دقیقه هم انرژی طرف مقابلش رو هدر بده؟!!! این تویی ک فقط از یک زاویه دردناک داری بهش نگاه میکنی و هی رنج و خشمت بیشتر میشه، اون خانم اتفاقا برای همون ده دقیقه زندگی و انرژیتم ارزش قائل بوده و نخواسته ک هدرش بدی، نخواسته الکی امیدوار بشی.

تو باید شهامت نه شنیدن داشته باشی، هممون ی روزی ی جایی یه "نه" شنیدیم ی جواب رد شنیدیم ک برامون خیلی دردناک بوده.

من خودمم تجربه مشابه شما رو دارم و امروز از اینکه از اون آقا جواب رد شنیدم خیلی راضیم، چون همون جواب نه باعث شد بشینم ب خودم  فکر کنم ، و خودم رو دوست داشته باشم و خودم‌ خودم رو از عشق سیراب کنم تا نخوام عشق رو از اون گدایی کنم، نخوام برای گدایی محبت  برده ای باشم در برابرش .

بخدا امروز دستشو میبوسم ک بهم نه گفت، و باعث شد رو پای خودم بایستم و بفهمم با خودم چند چندم، اگر بهم جواب نه نمیداد، هیچوقت امکان نداشت بتونم تغییر کنم و ب خودم کمک کنم و همش میخواستم از اون تغذیه و گدایی کنم و انسان بودن خودم و آزادیم رو  زیر سوال ببرم.

منم با اون نه شنیدن غرورم شکست، خشمگین شدم، احساس خفت و خورد شدن کردم، ولی هیچوقت تو ذهنم نقشه ی کشتنش رو نکشیدم، ب جاش سعی کردم بپذیرم ک اشتباه از خودم بوده و من باید برای خودم ارزش و احترام و عشق قائل باشم.

الانم حتی خالصانه تر از قبل دوسش دارم چون الان دیگ گدای محبتش نیستم،الان دیگ مثل ی برده در برابرش نیستم.

تو هم خودت رو آزاد کن.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

سلام ، خیلی اتفاقی تاپیک کاربری ب اسم میرزامجنون رو دیدم و داستان زندگیت رو خوندم و فهمیدم ک اون کاربر خودتی.

نظرمو با توجه ب داستان زندگیت برات میگم.

گاهی وقتا روزگار خیلی عجیب برای آدم میچرخه، اینو مطمئن باش ک حتی یک درصد هم عاشق اون دختر نبوده ای، فقط چون شبیه معصومه بوده تو رو ب کودکیت و خاطرات خوبت با معصومه وصل میکرده،و تو حتی یک ذره هم عاشق اون دختر نبوده ای،فقط تصویر شیرین و مهربونی ک از معصومه داری رو در اون میدیدی، صرفا چون ظاهرش شبیهش بوده، یعنی با نگاه کردن ب اون دختر دلت میخواست ک معصومه رو ببینی و هنوزم حس کنی معصومه با توئه و ب تو محبت میکنه .

از خدا ناامید نباش، این فکرای شیطانی رو بریز دور،خدا لعنت کنه اون صاحب مغازه رو ک بخاطر یتیم بودن و عرب بودن تو رو تحقیر میکرد و مطمئن باش خدا جزای نیش زدنش ب دل پاک و معصوم ی پسر بچه یتیم رو میده، اینو مطمئن باش.

بنظرم اگر میتونی یکم رو آرامشت کار کن، رو اعتماد ب نفس و صلح درونت کار کن،و بعد ک رو به راه شدی  یه سر برو اصفهان و با معصومه و شوهرش دیدار کن، برو دخترش رو ببین، ببین میتونی حس عشق بهش داشته باشی یا نه، و ب معصومه راستشو بگو، بگو من از محبت همه غیر از تو محروم بودم و محبت تو ب دلم میشینه، و اگر قبولم میکنی پاک میمونم و کار میکنم و زندگی خوبی میسازم تا دخترت ک بزرگتر شد بیام خواستگاریش چون اونم از وجود توئه ، بابای منم ۱۴ سال با مامانم اختلاف سنی داره، دقیقا اون ۲۴ سالش بود و مامانم ۱۰ سالش ک اقوام دور بودن میومد خونشون عاشقش شد و ۷ سال صبر کرد بزرگ بشه و بابای مامانم خیییییلی مخالف بود و خیلی ب بابام جواب رد میده ولی اخر سر خدا دل بابای مامانم رو نرم کرد و رضایت داد و  عقد کردن و بلافاصله بعد عقد هم باز ناراضی بود، انگار خدا فقط برای همون چندلحظه ک اینا بتونن عقد کنن دلش رو نرم کرده بود، خلاصه میخوام بهت بگم خدا رو دشمن خودت نبین، این چیزایی ک من گفتم هم وحی منزل نیس ک الان با خوندنش تو ذهن خودت رویا و قصه ببافی و اگر خدا صلاح دیگه برات دید بخوای به خدا ناسزا بگی یا ازش متنفر بشی و فکر کنی باهات دشمنی داره، گفتی مذهبی و پاکی، نمازشب بخون، همون شفع و وتر، معجزه های بزرگی نمازشب داره و گره های زیادی رو باز میکنه، نمازشب بخون و مطمئن باش خدا راه نجاتت رو برات روشن میکنه و از این حالت اضطرار درت میاره، همون خدایی ک بعد مادرت ، محبت معصومه رو برات فرستاد تا تو توی سرمای تلخ بی محبتی رشد نکنی ، همون خدا همین الانم مراقبته و دوست داره و عاشقته، خدا هیچ بنده ای رو ب اندازه ی بنده های پاکش دوس نداره، قلب پاکی داری ک شیطون لعنتی چشم دیدن این قلب پاک رو نداره و با کینه و نفرت میخواد سیاهش کنه با سوءظن ب خدا میخواد این قلب پاک رو ازت بگیره و از خدا دورت کنه و راههای پلیدش رو پیش روت بذاره و بگه بیا خودم مولای تو باشم ک دور از جونت.

قدر خودت رو بدون،بخدا همش حیله شیطانه ک میخواد ناامیدت کنه و پاکیت رو ازت بگیره، حیله های این نکبت رو خیلی خوب میشناسم.

بهت قول میدم هروقت سعادت داشتم و نمازشب خوندم تو قنوتم دعات کنم و از خدا میخوام خودتم این نماز رو بخونی، ما اول و آخرش پناهی جز خدا نداریم، شاید خدا دختر دیگه ای (غیر از دختر معصومه) رو هم برات بخواد، هر چی ک هست فقط پاک بمون و کار خلاف نکن ک وجهه و اعتبارت خراب نشه و زندگیت رو بساز تا بتونی همون دختری رو ک خدا برات میخواد از خونوادش جواب مثبت بگیری و قبولت داشته باشن، از خدا بخواه خیر تو رو برات عیان کنه و بهت برسونه، رو خودت یکم کار کن و اینقدر فاز منفی الکی برندار، ب خودت قوت قلب بده، ان شاالله همه چی برات جوری درست میشه ک اصلا سورپرایز میشی از این همه قدرت و برنامه ریزی و کارگردانی خدا، خدا عظمت خودش رو ب تو نشان خواهد داد، فقط پاکی ات رو حفظ کن، به خدا اعتماد کن، اگر بارون سنگ هم بر سرت بارید ایمانت و عشقت رو به خدا از دست نده، چون اینا همش امتحانه ، برای ما هم دعا کن🌺🙏🏻

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

میخواستی تو اون ده دقیقه چی بهش بگی؟ میخواستی ازش خواهش و تمنا و التماس کنی ک بیشتر از ده دقیقه بهت ...

بحث صحبت کردن نیست خواهر من 

بحث تحقیر و نادیده گرفتن و خوار انگاشتن هست 

بحث به حساب نیاوردن هست 

بحث بازی دادن و امیدواری الکی هست

بحث له کردن شخصیت و خوار شمردن اعتبار یه آدم هست 

نه خیر اون دلش به حال من نسوخت فقط میخواست به هر قیمتی شده منو از سر خودش باز کنه و اصطلاحا از دست من خلاص بشه 

بحث صحبت کردن نیست خواهر من بحث تحقیر و نادیده گرفتن و خوار انگاشتن هست بحث به حساب نیاوردن هست بحث ...

خب تو چ اصراری داری ک با کسی حرف بزنی ک از تو خوشش نمیاد؟؟!!! بحث این نیس ک اون ازت خوشش نمیاد،بحث اینه ک تو چون در اون آدم تصویر معصومه رو میدیدی ، میخواستی هررررررجور شده مورد عشق و تاییدش قرار بگیری تا ب خودت جوری حالی کنی ک انگار هنوزم معصومه دوست داره و معصومه تو رو پذیرفته و ...، اصلا اون دختر این وسط پشیزی برای تو اهمیت نداره، معصومه ای ک تو زندگیت بوده و داری تصویرش رو روی اون بازتاب میدی برات اهمیت داره، اون دختر اصلا وجود خارجی برای تو نداره، فقط تو و خاطرات تو با معصومه اونجا وجود داره.

سلام ، خیلی اتفاقی تاپیک کاربری ب اسم میرزامجنون رو دیدم و داستان زندگیت رو خوندم و فهمیدم ک اون کار ...

علیک سلام🌷

خواهر با نوشتن متن های بلند خیلی من رو شرمنده میکنی🌺🌺 من نمیدونم چجوری جواب بدم🙏🌺

خوشحال شدم که داستان زندگی من رو خوندی و متوجه اوضاع و احوال من شدی 

بله درسته علاقه من به اون دختر ریشه در خاطرات کودکیم با معصومه داره  

الان هم نه بخاطر از دست دادن اون دختر پست فطرت و حرامزاده ، بلکه بخاطر تحقیری که شدم ناراحتم 

والا چی بگم 

خیلی از معصومه فاصله گرفتم بعید میدونم راه بازگشتی به معصومه داشته باشم چه برسه به اینکه بخوام دخترش رو بگیرم 

یجورایی مثل رویا میمونه 

خواهر بخدا انقدر نماز خوندم و روزه گرفتم و دعا کردم و اشک ریختم ولی اثر نکرد 

من هیچ خیری از این چیزا ندیدم

آره مذهبی بودم ولی الان دیگه نیستم به هیچوجه نیستم 

چون هیچ اثر مثبتی ندیدم هیچی 

خب تو چ اصراری داری ک با کسی حرف بزنی ک از تو خوشش نمیاد؟؟!!! بحث این نیس ک اون ازت خوشش نمیاد،بحث ا ...

خب دیگه اصرار نکردم بعدش و بیخیال شدم 

به هر حال اون دختر هم برای من خیلی عزیز شد و عاشقش شدم و برام خیلی ارزش داشت

الان باز هم میگم دیگه برام مهم نیست که اون دختر رو از دست دادم چون یک حرامزاده بی ریشه بود 

علیک سلام🌷خواهر با نوشتن متن های بلند خیلی من رو شرمنده میکنی🌺🌺 من نمیدونم چجوری جواب بدم🙏🌺خوشح ...

خواهش میکنم، راستش ب جملات قصار زیاد اعتقاد ندارم بخاطر همین ترجیح میدم در مورد یک مطلب کل پازل رو کنار هم بچینم تا مخاطبم ب مفهوم درستی دست پیدا کنه.

تو از این ناراحت نیستی ک از اون دختر طرد شده ای، کودک درون تو ، ضمیرناخودآگاه تو  چون تصویر معصومه رو روی اون دختر بازتاب داده، با طرد شدن از جانب اون دختر، تو چنان درد عمیقی میکشی ک گویا از خود معصومه طرد شده ای، و اینه ک برات ب شدت ناگواره، چون معصومه جای محبت مادر و خواهر رو برات پر میکرده و تو هرگز نمیخوای ک از جانب حامی کودکیت طرد بشی.

در مورد دین و ... هم ترجیح میدم دیگ توضیح ندم، چون میدونم توضیح و کش دادن فقط اذیتت میکنه و این چیزی نیس ک من میخوام🙏🏻🌺

ب هرحال من برات آرزوی صحت و عافیت و سعادت و عاقبت به خیری دارم🌹✨

خواهش میکنم، راستش ب جملات قصار زیاد اعتقاد ندارم بخاطر همین ترجیح میدم در مورد یک مطلب کل پازل رو ک ...

پدر و مادرم به فدایت که انقدر مهربان و دلسوز و بزرگواری🌺🌺🌺🌺🌺

آره درسته فرمایشت رو قبول دارم من به اون دختر همون حسی رو پیدا کردم که به معصومه داشتم 

و با طرد شدن از جانب اون حس کردم که از جانب معصومه طرد شدم 

کاملا تحلیل درستی کردی👌👌 

آره بحث درباره دین بی فایده هستش 

ممنونم ازت خواهر خوبم همچنین برای خودت خیر و برکت و سلامتی آرزومندم🌺🌺🌺🌷🌷

پدر و مادرم به فدایت که انقدر مهربان و دلسوز و بزرگواری🌺🌺🌺🌺🌺آره درسته فرمایشت رو قبول دارم من ب ...

خدانکنه برادر ،روح پدر و مادر عزیز و بزرگوارت قرین رحمت و آرامش و سعادت ابدی🌺🌹

ان شاالله همه چی برات رو به راه میشه، خودتم ب خودت کمک کن لطفا✨🙏🏻🌺

در پناه خدا باشی🌷🌺