2777
2789
عنوان

خانومای متاهل زنگ بزنم این وقت شب به دوست شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1658 بازدید | 112 پست
میدونم که امشب نمیاد تا فردا از استرس اینکه بهم خیانت میکنه میمیرم

ارزش داره اینهمه غصه خوردن ؟

طرف براش مهم نیس الان تو چه وضعیتی هستی و گوشیشو خاموش کرده 

و در پایان...دلم فریاد بود ، در نگاهم اشک ، در گلویم بغض اما بلند تر از همه میخندیدم!! یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🚶درسته شد تجربه ولی نه قلبی موند ، نه حسی ، نه ذوقی!!!!🖤میخواست گریه نکند اما جنازه‌اش در رودخانه‌ی اتاقش پیدا شد.🙃 فقط با من نمی شد؟! ...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولش کن بابا راحت برو بخواب اینجور مرد رفیق بازی رو این موقع شب میخواهی چکار بذار هر شکری میخواد بخوره، بخوره

فانوس آرزوهایم همیشه روشن است و اینگونه است که من میمانم و خدایی که بودنش حال دلم را خوب می کند ❤😊😉خدایا شکرت که منو لایق مادر شدن دونستی 😍 خوشبحالم چون 😌یکیو دارم که خیلی دوستش دارم ❤ یکیو دارم که همیشه باهام باشه 🙃😍 یکیو دارم که میتونم بهش تکیه کنم 🤗😊😘 همه زندگیمــی👈❤Reza❤

نه زنگ نزن که تو بده شی، اومد حونه هم جنگ و دعوا راه ننداز . خیلی اروم و قاطعانه بگو من اذیت میشم وقتی اینطوری تنهام میذاری بی خبر میری ، بعدم باهاش سر سنگین باش اصلا بحثو ادامه نده هرچی گفت سکوت کن و بی محلی

حَسبی الله💫🍃

با تلفن ب دوستش که نمیتونی جلوشو بگیری

انشالله که خیانت نمیکنه

تایپیک مانکن های زیبا...عضو گروه نارنجی....شروع برنامه لاغری از تاریخ ۱۴۰۱/۳/۱۸......وزن شروع ۷۴ ....هدف اول ۶۹.....هدف دوم۶۴...هدف سوم ۶۲...هدف چهارم ۶۰... هدف نهایی ۵۸✨💫💫💫💫🤩به امید خدا💯..............

بازم نباید به دوستش زنگ بزنی شاید زن داره .

فقط از طریق موبایلی که صاحبش مرد هست میتونی .پدر برادر خودت نه .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 
عاقلانه ش اینه مثل خودش بیخیال باشی

کاش بتونم بخدا همش فکرمیکنم بهم خیانت میکنه گوشیش گذاشته کنار ک من مزاحمشون نباشم (سابقه خیانت داشته) بخاطر همین این فکرا میکنم 

از شب تا فردا میمیرم و زنده میشم از فکر میشه راهنماییم کنی چجوری بیخیال بشم برام مهم نباشه شب چرا نیست کجاس با کیه

بنظرم پیگیرش نباش فردا هم رنگ نزن خودت کوچیک نکناومد خونه تا چند روز باهاش سرسنگین باش

چجوری راحت بگیرم بخوابم اخه همش فکرای منفی میکنم میگم حتما گوشیش میزاره کنار ک من مزاحمش نباشم به کثافت کاریش برسه