2777
2789

توانایی آقایون رو دست کم گرفتی

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

توانایی آقایون رو دست کم گرفتی

امضاتون❤️👌🏻👌🏻

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

دختر ۱۵ ساله ما عاشق مرد ۴۰ ساله شده که ۳ تا بچه داره و میخوان ازدواج کنن .بقول فریبرز باغمیشه کجایی ...

یاپنج تن

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
دختر ۱۵ ساله ما عاشق مرد ۴۰ ساله شده که ۳ تا بچه داره و میخوان ازدواج کنن .بقول فریبرز باغمیشه کجایی ...

اون اسمش عاشق شدن نیست که

حس نوجوونیه

من یادمه ۱۷ ساله‌ بودم همکلاسی‌هام عاشق معلم ۵۰ ساله‌مون شده بودن😂

این قضیه مشکل خواهرمه 

ذهنم درگیرشه

به هر حال غیر ممکن نیست 

ولی امکان عدم سلامت روانی و نیت خیر در آقا و همچنین عدم وجود عشق حقیقی به مراتب بیشتره. 

این نوع ارتباط به احتمال بالا هم برای خانم و هم آقا مشکلات فراوانی رو در پی خواهد داشت. 

اختلاف سنی بالاتر از ۵-۶ سال توصیه نمیشه مگر در موارد خاص. 

پس اگر اصرار بر این موضوع دارید، حتما قبل از تصمیم گیری همه ی جوانب رو بررسی کنید و بی گدار به آب نزنید. 

چون احتمال پشیمانی بسیار بالاست. 

این تب خیلی سریع سرد میشه و در اغلب مواقع چیزی باقی نخواهد موند جز فشار روحی و روانی برای هر دو طرف. 

If it’s not making me happy or making me better, I’m busy 
اون اسمش عاشق شدن نیست کهحس نوجوونیهمن یادمه ۱۷ ساله‌ بودم همکلاسی‌هام عاشق معلم ۵۰ ساله‌مون شده بود ...

به خاهرت بگو بی عقلی نکنه عمرا و ابدا

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره
امضاتون❤️👌🏻👌🏻

🌸💖

حدیث شریف کسا رو با معنی بخونین🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

اون اسمش عاشق شدن نیست کهحس نوجوونیهمن یادمه ۱۷ ساله‌ بودم همکلاسی‌هام عاشق معلم ۵۰ ساله‌مون شده بود ...

مادرش کبودش کرده بازم گفته میخوام

خدایا  ازت میخوام مواظب عشقم باشیm

وای تروخدا باهاش حرف بزن یه وقت دچار همچین ادمی نشه 

بنظرم مردی که میاد دختری که از خودش این همه کوچیک ترو انتخاب میکنه تو فکرش یه چیزای دیگه میگذره

آی چیخدی پشمان پشمان گون اولدو اونا دوشمان اوریمده سوز واریدی نه آنام بیلدی نه آتام،🥺🖤
وای تروخدا باهاش حرف بزن یه وقت دچار همچین ادمی نشه بنظرم مردی که میاد دختری که از خودش این همه کوچی ...

میدونید مشکل چیه

اینکه از همون اول خانواده خیلی بد باهاش برخورد کرد که نمی‌ذاریم….

اینم هر چی گذشت بیشتر عاشق شد

طرف مقابلش انقدر آدم موجهیه که هیچ عیبی نمیتونم روش بذارم

فقط میتونم بگم به درد تو نمیخوره چون سنش بالاست اینم گوش نمیده…

چی بگم آخهوقتی گوش نمیده چی بگمچیکار کنم

ببین تو فامیل و اطراف و...  هر کس با اختلاف سنی بالای ۸ سال ازدواج کرده پشیمونه بشدت زیاد نه زن مرد رو درک میکنه نه مرد زن رو

همش دعوا چرا چون دوتا ذهن  و بینش کاملا متفاوت دارن این موضوع رو بچشون هم تاثیر میذاره و واقعا برای بچه خیلی عذاب اوره

این حالت خیلی قشنگشه ولی معمولا اخر کار به طلاق میرسه 

به خواهرت حرفام رو بگو امیدوارم که تصمیم درست رو بگیره

بُكْمٌ عُمْيٌ فَهُمْ لَا يَرْجِعُونَ   سوره بقره آیه ۱۸                       ((لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ))                  خدا همیشه با منه.                                                         کاربری دست ۳ نفره