2777
2789
عنوان

نگرانم از رابطه🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 785 بازدید | 43 پست
چرا اینو میگین من امشب دعا کردم ازدواج کنم زودتر😂😂میشه بدی هاش بگین همش عشق و علاقه نیس مگ

ولکن بابا ما ازدواج کردیم چه گلی ب سرمون زدیم 

شوهر خوبش خوبه الانم که همه مردا ی حالین اصلا

برو مستقل شو کار کن درامد داشته باش کیف دنیا رو ببر مسافرت تفریح گردش .‌بخدا شوهر داشتن همش حرص و جوشه هنوز ۳۰ سالم نشده انقدر موهام سفید شدن از بس استرس و حرص خوردم 

...خدایا شکرت واسه معجزه ای که بهمون دادی😍❤...من از تبار غربتم.....از آرزوهای محال🌈 در من هزاران امید فریاد میزند
خوش به حالت مامان من اینطوری نیسحتی بهش میگم دلتنگ خونمممیگه همه جوره بهت میرسم،، راحته راحتی، بعد ن ...

عجیبه که درک نمیکنه 

خونتون خیلی فاصله داره با خونه مامانت؟ اگه میتونی یه چندساعتی برو خونه با همسرت باش یا یه شب.بعد باز برگرد 

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولکن بابا ما ازدواج کردیم چه گلی ب سرمون زدیم شوهر خوبش خوبه الانم که همه مردا ی حالین اصلابرو مستقل ...

چراا

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

چرا اینو میگین من امشب دعا کردم ازدواج کنم زودتر😂😂میشه بدی هاش بگین همش عشق و علاقه نیس مگ

نه همش عشق و علاقه نیس

یه روزایی میشه اعصابش بهم ریختس سر تو خالی میکنه

یه وقتایی میبینی توجهش بهت کم شده میره مثلا به مادرش توجه میکنه ناراحت میشی

یه وقتایی میخوره مشکل مالی باید تحمل کنی

باردار میشی حالت تهوع و کمر درد میکشتت

بعدش اون نمیتونه کامل درکت کنه خیلی چیزا میرو رو حساب ناز کردن و.... 

تازه ملایم گفتم که نترسی😅

نه همش عشق و علاقه نیسیه روزایی میشه اعصابش بهم ریختس سر تو خالی میکنهیه وقتایی میبینی توجهش بهت کم ...

😂😂 پس محبت چی

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

۸٠کیلومتر راهشه خونم

تو خونه مامانت اتاق ندارن درو قفل کنی به بهانه استراحت ؟

دیوانه و دلبسته اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش /یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری/راضی به همین چندقلم مال خودت باش 
خب درستش اینی که تو میگی ولی اگه کار درست رو انتخاب نکرد چی؟ ازین میترسم کهدمن خیلی حساسم و اگه بعدا ...

اره همه همینن نمیتونن همچین چیزیو تحمل کنن

ولی به شوهرت اعتماد نداری؟و‌فکر میکنی واقعا همچین کاری میکنه؟

برای اینکه ذهن خودتم درگیرش نشه انجامش بدین

گفتی خونه خودتون نیستین

ولی شبا تو یه اتاق خواب جدایین

و حتما لازم نیست رابطه واژینال باشه

چرا اتاق مجردی خودممروم نمیشه دروقفل کنم🤦🏻‍♀️

خب دیگه اگه واقعا نگرانی خودت باید مدیریت کنی اصلا خجالت نداره این که مثلا بعدازظهر زن و شوهر بخوان تو اتاق استراحت کنن