2777
2789
عنوان

شوهرم میگه نمیخوامت

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 30 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انگار بچس یه هفته قهره من تنهام اینجا کسی رو ندارم

این مردها گوه هستن بری سمتشون  غرور برشون میداره فکر میکنن پخی هستند .

حالا کاملا بی تفاوت باش غذا مذا درست کن و وقتی اون خونه ست یه فیلم شاد یا طنز مثل جوکر  دانلود کن و برای خودت نگاه کن و خودتو شاد نشون بده و اصلا نگاش نکن تا اون ازت بترسه  از جدایی بترسه

این نیز بگذرد .....
یه هفتس لوس بچه ننه

محلش نده

اینا مقصر تربیت غلطشونه ک اینجور ضعیف و لوس و پرتوقع بار میان

نصف تربیت مرد با مادرشه نصفش با همسرش.

ادبش کن و یادش بده باید منتتو بکشه

از خودم بابت تمام اشتباهاتم معذرت میخوام🙏
محلش ندهاینا مقصر تربیت غلطشونه ک اینجور ضعیف و لوس و پرتوقع بار میاننصف تربیت مرد با مادرشه نصفش با ...

یه بار وقتی اکی بودیم بهش اروم گفتم 

گفت من مغرورم مثل خودت 😑

راهی داری کمک کننده باشه

یه بار وقتی اکی بودیم بهش اروم گفتم گفت من مغرورم مثل خودت 😑راهی داری کمک کننده باشه

شوهر منم مغروره و خودخواه

اینقدر تو دعواها بی محلی کردم و تحویلش نگرفتم خودش یاد گرفت بیاد معذرت خواهی کنه

هروقتم میگفت دیگه نمیخوامت بخدا سریع ساکمو جمع کردم رفتم با وجود اینکه خونه ی پدرم ۹ ساعت باهامون فاصلشه.

غرورو نشونش بده

اشتباه کار شما . غذا درست کن .پول بهت میده که خودت نون بخری ؟اگر آره که خوبه اگر نه که دیگه مرد ن ...

خودم برداشتم برم بخرم داد زد بده پولو 

لازم دارم

من یه هفتس غذا نخوردم چون چیزی خونه نداریم که درست هم بکنم

کیک و نوشابه میخورم

شوهر منم مغروره و خودخواهاینقدر تو دعواها بی محلی کردم و تحویلش نگرفتم خودش یاد گرفت بیاد معذرت خواه ...

منم قدیما یه بار شوهرم  نصف شب گفت بیا ببرمت شهرستانتون  طلاقت بدم . من لباس پوشیدم بعد رفتم اون یکی اتاق  سریع دستمو گرفت گفت کجا ؟؟؟ فکر کرد می خوام لباسامو در بیارم یا مثلا درب رو قفل کنم !!

ولی تو چمشاش با اخم زول زدم گفتم دارم میرم شناسنامه ام رو بر دارم . بدون شناسنامه که نمیشه طلاق گرفت ..

دیگه سوار ماشین شدیم یه نیم ساعت راه رفتیم آخرش گفت خاااااااک بر سرت یعنی من برات مهم نیستم ؟

گفتم وقتی من برای تو مهم نیستم چرا تو باید برای من مهم باشی ؟ 

دیگه یه ذره جر و بحث کردیم و خیط شد دور زد اومدیم  خونه .

بعد از چندین سال باز یه بار گفت هررری  منم بهش گفتم تو هررری این خونه مال من و بچه هاست نمی خوای با ما زندگی کنی هرررری .

بعد گفت پررو .  

این نیز بگذرد .....
خودم برداشتم برم بخرم داد زد بده پولو لازم دارممن یه هفتس غذا نخوردم چون چیزی خونه نداریم که درست هم ...

خدا تقاص تورو ازش بگیره. ولی خداوند ظلم پذیری رو دوست نداره حتی الامکان ظلم پذیر نباش. من اینطور متوجه شدم که در خانواده با وضعیت مالی بدی بزرگ شدی که اینطور داری تحمل میکنی. 

این نیز بگذرد .....
خدا تقاص تورو ازش بگیره. ولی خداوند ظلم پذیری رو دوست نداره حتی الامکان ظلم پذیر نباش. من اینطور متو ...

اتفاقا برعکس 

خانواده ای پولدار که همه چی فراهم بود

نمدونم اینجا چرا تحمل میکنم

منم قدیما یه بار شوهرم نصف شب گفت بیا ببرمت شهرستانتون طلاقت بدم . من لباس پوشیدم بعد رفتم اون یکی ...

منم دقیقا بعد از بچه هروقت گفت برو گفتم هروقت خسته شدی خودت گمشو برو 

اونقدر بیغیرت شدی ک میخوای بچتو اواره کنی