دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 9051 عنوان بچه ها راست میگن دانشگاهها میخواد غیر حضوری بشه | مشاهده متن کامل بحث + 220 بازدید | 22 پست بعد مدارس همه جا دیدم اینستا گوگل نی نی سایت؟؟از استرس خوابم نمیبره خدایا رحم کن کم بدبختی نداریم نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔 1403/10/19 | 02:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 9051 معلمه از خداشه غیر حضوری بشه داره جو میده از معلم دخترم باشرفتر ندیدم اصلا اینجور آدمی نیست خیلی عزیزه خدا خیرش بده اول سال چون دیکته چند تا بچه ها ضعیف بود داشت بامن حرف میزد یهو اشکش ریخت..الان کلاسشو قوی کردهمن تجربه دوتا بچه دارم معلم اینجوری ندیدم نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔
یلدااا۱۳۷۱ عضویت: 1398/10/11 تعداد پست: 12672 معلمه از خداشه غیر حضوری بشه داره جو میده من بچه مدرسه ای ندارم از خدام هستچون کمتر مریضی پخش میشهاز کرونا بدتر باباچرا جدی نمیگیرین خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 9051 ظاهرا مث این ک باز ی بیماری منحوس داره شیوع پیدا میکنه و قراره باز برگردیم ب سال ۹۹ و ظاهرا قراره با ... من از شدت ترس الان معده درد دارم خوابمم نمیبره نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4597 من از شدت ترس الان معده درد دارم خوابمم نمیبره این استرست بدتر از اون بیماریه شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 9051 این استرست بدتر از اون بیماریه دارم میمیرم بخدا نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔
دختران_آریایی۹۰۹۵ مدیر استارتر عضویت: 1401/08/10 تعداد پست: 9051 این استرست بدتر از اون بیماریه من دخترم آسم داره😔ویروس بگیرتش خیلی اذیته دو هفته پیش بستری بود نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔
rozhena عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 4597 من دخترم آسم داره😔ویروس بگیرتش خیلی اذیته دو هفته پیش بستری بود ای وای شوهرمنم ۳۰ درصد ریشو برداشتن ولی خوب برای من مهم نیست دوران کرونا جدا از بیماری ک بد بود اون دوری و قرنطینه رو دوست داشتم شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟ روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی لطفا لایک نکنید
nilsu000 عضویت: 1403/06/27 تعداد پست: 2278 مثل کرونا قرنطینه جهانی دیگهقبلا شرکت ها هم دور کار بودن یا تعطیل چه برسه به دانشگاه هاحالا غیر حضور ... هعی💔 بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁