2777
2789
عنوان

بنظرتون چرا مستاجرن

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 25 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عمو من سپاهی هست هشتا خونه داره ولی تو یک خونه یک خوابه قدیمی تو بافت فرسوده پایین شهر میشینه یک پرا ...

نظامي مگه چقدر ميگيرع

ك ٨ تا خونه بخرع؟

ماك هرچي ديديم معمولي رو پائين بودن.

حقوق لشگري ها مشخصه

💕

خانواده شوهر منم خرید خونه رو اشتباه میدونن و باهاش کار میکنندایی شوهرم میلیارده ولی ماشینش ال نودهب ...

وا اینا دیگ کین کفن جیب نداره 

هیچی مهم تر از ماشین و خونه نیست با ال نودو خودرو داخلی تصادف کنی چیزی ازت نمیمونه ک باز پول جمع کنی واقعا کسی ک داره واستفاده نمیکنه داره درحق خودش جفا میکنه

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
چون خسیس هستن مثل شوهر من

وای دقیقا 

ما ۸ سال پیشم همین خونه و ی پراید داشتیم کلی وام بدبختی کشیدیم کلی زمین گرفت ولی هنوزم همون پرایدو استفاده میکنیم و همون خونه چ فایده به استفادع هامون اضاف نشد

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
نظامي مگه چقدر ميگيرعك ٨ تا خونه بخرع؟ماك هرچي ديديم معمولي رو پائين بودن.حقوق لشگري ها مشخصه

دارند دیگه حالا از کجا و با چه حقوقی نمی‌دونم درجش هم بالا هست خانمش هم مدیر چند تا مدرسه هست 

وای دقیقا ما ۸ سال پیشم همین خونه و ی پراید داشتیم کلی وام بدبختی کشیدیم کلی زمین گرفت ولی هنوزم همو ...

بلانسبت شوهر شما این فکر کنم برای بعد مرگش میخواهد چون هی تف میکنه میذاره بالای هم توی بانک در صورتی ک توی این ۲۰ سال هم میتونستیم بهترین خونع رو داشته باشیم هم بهترین ماشین اما چه فایده یاسین تو گوش خر خوندنه حالا شوهر خواهرم با کارگری هم خونه خرید هم ماشین هم بهترین وسایل چیزی ک میگی بهش میگه اونا خرن یکی نیست بگه تو چی هستی ک هی تف میکنی بالای هم

بلانسبت شوهر شما این فکر کنم برای بعد مرگش میخواهد چون هی تف میکنه میذاره بالای هم توی بانک در صورتی ...

خیلی ببخشید شوهر شما از مال من ساده تره این زمین میگیره اون میزاره توبانک روز بروز بی ارزش میشه 

هرکی یجور دیونست بخدا