2777
2789
بابا ویروس کجا بود مگه کشته داده؟ کرونا فرت فرت میمردن

آره این نوع ویروسا قبل از کرونا هم بود

مرس، سارس و ...

ولی فقط کرونا بود که جهان رو درگیر کرد 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
چون از تو چین شیوع پیدا میکنه دلیل بر این نیست چین ساخته باشه!

بله شما درست میگید کرونا رو هم نساختن و دستکاری شده نبود

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

این حرف من نیست خالم وقتی با کل خانوادش بستری شد دختر بهش گفت آنقدر که چیزی رو نمی‌دونید فقط میگین ی ...

عزیزم

خاله وخانوادش میشه کل فامیل؟

من با همین کلمه ی کل فامیل مشکل دارم

این یعنی تعداد زیادی از افراد فامیل شما الان بستری هستن

این یعنی یک نمونه از جامعه

این یعنی القای ترس و استرس 

این یعنی ماجرا خیلی جدیه همه بترسین،همه وحشت کنید

منظورم فقط به شخص شما نیستا 

بیشتر ما حواسمون به حرف زدنمون نیست

ممکنه یک کلمه که میگیم بار روانی وحشتناکی تو جامعه داشته باشه

عزیزم خاله وخانوادش میشه کل فامیل؟من با همین کلمه ی کل فامیل مشکل دارماین یعنی تعداد زیادی از افراد ...

توزوخدا بیاید تاپیک‌اخرم😭

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

الان فصل سرماخوردگی و انفولانزاست و البته که کرونا هم صد در صد ریشه کن نشده و سویه های ضعیف ترش هنوز هم هست. و این ویروس جدید هم تایید شده. در هر صورت نمیشه واقعا تشخیص داد کدوم یک از این ها باعث بیماری بوده..‌.تنها کاری که میشه کرد محتاط بودن هست. کنسل کردن دور همی و مهمونی ها در صورتی که کسی بیمار هست. بچه های بیمار را به مدرسه یا مهد نفرستاد. جاهای شلوغ ماسک زد. شستشوی مرتب دست ها و تقویت سیستم ایمنی را هم فراموش نکنیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
پس کی ساخته؟

الله اعلم ، من هم نمیدونم، نمیشه دقیق گفت

ولی میگفتن آزمایشگاه های آمریکا این جور ویروسا رو میسازن 

یه خواننده ای هم ( فکر کنم مدونا ) یه کنسرتی داشت تو اسرائیل که  توش یه نمایش هم اجرا کردن که به کرونا اشاره داشت

شاید هم خود چین 

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عزیزم خاله وخانوادش میشه کل فامیل؟من با همین کلمه ی کل فامیل مشکل دارماین یعنی تعداد زیادی از افراد ...

من خالم و خانوادش رو مثال زدم وگرنه علاوه بر خالم و خانوادش عموبزرگم و عمم هم الان درگیر هستند و همچنین یکی از همسایه هامون یه خانواده ۵ نفره الان همچنان توی بیمارستان تحت نظر پزشک هستن بس کنید جلف بازی رو لطفاً 

بله شما درست میگید کرونا رو هم نساختن و دستکاری شده نبود

من همچین ادعایی کردم؟

شاید تو آزمایشگاه های یه کشور دیگه ، یا تو همون چین توسط کسایی که از یک کشور دیگه هستن ساخته شده

یا نه شاید هم خود چین ساخته

من فقط گفتم صد در صد نمیشه گفت کار چینه

من خالم و خانوادش رو مثال زدم وگرنه علاوه بر خالم و خانوادش عموبزرگم و عمم هم الان درگیر هستند و همچ ...

فکر کنم لازمه بگم عمو بزرگم و خانواده اش و همچنین عمم و شوهرش چون یسریا سواد ندارن این چیزا رو متوجه نمیشن که نیاز نیست نام ببرم همه رو 

من خالم و خانوادش رو مثال زدم وگرنه علاوه بر خالم و خانوادش عموبزرگم و عمم هم الان درگیر هستند و همچ ...

جلف بازی!!!!

ممنونم از ادب ومتانتتون

خیلی عجیبه که تو فامیل شما اینهمه آدم بابت این ویروس بستری هستن!

این درحالیکه که از سوی منابع رسمی اعلام شده این ویروس درحال حاضر فقط تو چینه!

فکر کنم لازمه بگم عمو بزرگم و خانواده اش و همچنین عمم و شوهرش چون یسریا سواد ندارن این چیزا رو متوجه ...

بله من سواد ندارم

ودقیقا دانشگاه علوم پزشکی تهران! تحصیل کردم

حق با شماست خانم متخصص عزیز ،بفرمایید به صحبت های پربار علمیتون ادامه بدین استفاده میکنیم

من همچین ادعایی کردم؟شاید تو آزمایشگاه های یه کشور دیگه ، یا تو همون چین توسط کسایی که از یک کشور دی ...

احتمال خیلی قوی کار چینه یا پاش وسطه. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
جلف بازی!!!!ممنونم از ادب ومتانتتونخیلی عجیبه که تو فامیل شما اینهمه آدم بابت این ویروس بستری هستن!ا ...

دوباره یه سر به اخبار بزنید 

دیگه هم جواب نمیدم چون اینجا کسی حرفم رو قبول نداره 

جلف هم توهین نیست

احتمال خیلی قوی کار چینه یا پاش وسطه.

شاید، کار هر کس یا هر کسانی که بود خدا ازشون نگذره💔