hadisbanoo۷۹ مدیر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 عنوان کرمونیا تو سایت کسی بافتی هست | مشاهده متن کامل بحث + 119 بازدید | 36 پست بافتی داریم تو سایت؟!!! برام دعا کنید 😔دنیام غمه دیروز | 02:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 ی تسبیح دارم ب حاجتم نرسیدم و قسمت نشده بیارم پس بدم چکارش کنم چوممن اصن از تسبیح و اینا سر در نمیارم نمیدوم باید چکار کنیبخوای فردا از بابام میپرسم میگمولی دقیق بگو جریان تسبیح چیه
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 چوممن اصن از تسبیح و اینا سر در نمیارم نمیدوم باید چکار کنیبخوای فردا از بابام میپرسم میگمولی دقیق ب ... گفتم ی اقایی اونجا بود فک کنم میگفتن برادر شهیده یا کس کارش یادم نیست ایشون تسبیح میداد ب کسایی حاجت دارن فک کنم میگفتن اگ حاجتت روا شدی باید تسبیحو پس بدیو اگ دلت خاست کمکی کنی ب اونجا نخاستم هیچیخب من ب حاجتم نرسیدم و تسیح مونده پیشم... برام دعا کنید 😔دنیام غمه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 گفتم ی اقایی اونجا بود فک کنم میگفتن برادر شهیده یا کس کارش یادم نیست ایشون تسبیح میداد ب کسایی حاجت ... خب مگه نگفته حاجت روا شدی؟بعدشم به کی میخوای پس بدی؟چه غیر منطقی شیدی بخواد حاجت بده با تسبیح و بدون تسبیح که براش فرق نداره مثلا نداشته باشه یه تسبیح کم میاره؟🙄🫢
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 خب مگه نگفته حاجت روا شدی؟بعدشم به کی میخوای پس بدی؟چه غیر منطقی شیدی بخواد حاجت بده با تسبیح و بدون ... 😂چم والا همشهریاتون میگفتن برام دعا کنید 😔دنیام غمه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 😂چم والا همشهریاتون میگفتن همشهریای ما چرت و پرت زیاد میگن😂😂اشناهاتون از چه طایفه این؟
hadisbanoo۷۹ مدیر استارتر عضویت: 1402/01/21 تعداد پست: 814 همشهریای ما چرت و پرت زیاد میگن😂😂اشناهاتون از چه طایفه این؟ فامیلشون علیزاده و حسنی کبوتر خون و ملک اباد هستن برام دعا کنید 😔دنیام غمه
delaram_۱۹۹۹ عضویت: 1402/09/15 تعداد پست: 354 فامیلشون علیزاده و حسنی کبوتر خون و ملک اباد هستن اها خود رفسنجان نیستن نه؟