2777
2789
عنوان

خانوما یه لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 172 بازدید | 30 پست
تابلوئه ازش سرتری

پشت سرمون کلی حرف زده بعد هروقت لجش میگیره میگه اون ژنه ج.ن ده یبار همسرم عصبی شد میخواست بزنش بیارم بخاطر فحاشی شکایت کرد ولی ادب نمیشه فحش میده عامل طلاقش هم همین بی احترامی و بی ادبی و خیانت بوده دلم میخواد بهش بگم ج.نده منم یا تو که شوهر داشتی با دوست پسرت رفتی ولی شوهرم میگه محلش نده در حدت نیست 

پشت سرمون کلی حرف زده بعد هروقت لجش میگیره میگه اون ژنه ج.ن ده یبار همسرم عصبی شد میخواست بزنش بیارم ...

نه اصلا جوابشو نده ک مثه اون نباشه حرف زدنت همینو بدون از حسودیه دیگه خودتم ناراحت نکن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بگه نمیخوای برو شکایت نچکن یا بچه رو بده خودم درست میشه

نمی‌ده میگه به جونم بیتس منم گفتم بگو برو شکایت کن هیچ دادگاهی برای یک بچه برجی ده تومن نمی‌ده دادگاه گفته بوده یک تومن این خودش داره بیشتر میده ولی توقع داره خرج شوهرشم مابدیم

نمی‌ده میگه به جونم بیتس منم گفتم بگو برو شکایت کن هیچ دادگاهی برای یک بچه برجی ده تومن نمی‌ده دادگا ...

خب دیگه بگو پ زر نزن جونته نگهش دار زر بیخود نزن وگرن همینم نمیدیم

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
خب دیگه بگو پ زر نزن جونته نگهش دار زر بیخود نزن وگرن همینم نمیدیم

ببخشید اعصابم بهم ریخت... بنظر جواب پیاماشو ندید بهتره

اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ببخشید اعصابم بهم ریخت... بنظر جواب پیاماشو ندید بهتره

من جواب نمی‌دم اصلا بعضی وقتها همسرم جواب میده اونم بیشتر وقتها بلاک می‌کنه الان شبی باخط دیگه پیام داده بود بعد همسرم تازه گفت ما داشتیم خرید میکردیم خواهرش مارو دیده حتما بهش گفته حرصش گرفته 

شوهرم میگه نمی‌خوام بچه اذیت بشه ولی در کل خانومه اصلا ثبات اخلاقی رفتاری نداره

کلا نباید توجهی به خودش با خرفاش بشه... اینکه میگه بیشتر بدید و شوهرت قبول میکنه دور برمیداره.... بی توجهی باید ببینه بچه عزیزه ولی مادرش نه

من جواب نمی‌دم اصلا بعضی وقتها همسرم جواب میده اونم بیشتر وقتها بلاک می‌کنه الان شبی باخط دیگه پیام ...

من نمیفهمم زنایی که چشمشون میمونه تو همسر سابقشون چرا جدا میشن اخه

من نمیفهمم زنایی که چشمشون میمونه تو همسر سابقشون چرا جدا میشن اخه

آخه میدونید اصلا این تو زندگی مشترکش خودش دائم درحال خیانت بوده پرونده های رابطه نامشروعش هست از آخرم خودش با دوست پسرش رفته‌ بعد چیزی که لایق خودشه‌رو به من نسبت داده البته همسرم بهش گفته حد خودتو بدون خودتو هفت جدوابادتی یکم تهدید کرده ولی کلا من دلم‌نمیخاد اینجوری اعصابش بهم بریزه به مادرشوهرم گفتم بهش زنگ بزنه بگه وگرنه دفعه دیگه میرم به شوهرش میگم گوشی مخفی داره پیام میدی

آخه میدونید اصلا این تو زندگی مشترکش خودش دائم درحال خیانت بوده پرونده های رابطه نامشروعش هست از آخر ...

انصافا تو خیلی خوبی که کنار میای با این مسائل🙁

در کل به شوهرت بگو حق نداره اضافه تر از بچه باهاش حرف بزنه

و اگه فحش داد شکایت میکنید

اره همین کارو میکنم ایندفعه مرسی عزیزم

ممنونم. خوشبخت باشی