سلام بچه ها همسر سابق شوهرم گاهی وقتها به واسطه بچه ها پیششونه پیام میدن بخاطر نفقه و حالا کارای این قبیل بعدچندوقته یه حوریه نمیدونم از حسودیش هست یا چیزدیگه فحش های رکیک میده مثلاً امروز نوشته بود برجی هفت تومن میدی برا بچه فک کردی چی میشه و فلان بعد ایشونم گفته بودن با هرجای دیگع تقریباً برجی ده میدم دیگه بعد اون گفته بود زر نزن ده تومن پوله فک کردی چه خبرته چندتا فحش داده بود همسرم هم گفته بود من واقعاً حرفی ندارم رفتی منطقه ای میشینی که بی ادب نر شدی اونم گفته بود تو هم با ج.ده ها میکردی کس.خول شدی☹️الان منظورش من بودم ینی
پشت سرمون کلی حرف زده بعد هروقت لجش میگیره میگه اون ژنه ج.ن ده یبار همسرم عصبی شد میخواست بزنش بیارم بخاطر فحاشی شکایت کرد ولی ادب نمیشه فحش میده عامل طلاقش هم همین بی احترامی و بی ادبی و خیانت بوده دلم میخواد بهش بگم ج.نده منم یا تو که شوهر داشتی با دوست پسرت رفتی ولی شوهرم میگه محلش نده در حدت نیست
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
بگه نمیخوای برو شکایت نچکن یا بچه رو بده خودم درست میشه
نمیده میگه به جونم بیتس منم گفتم بگو برو شکایت کن هیچ دادگاهی برای یک بچه برجی ده تومن نمیده دادگاه گفته بوده یک تومن این خودش داره بیشتر میده ولی توقع داره خرج شوهرشم مابدیم
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ببخشید اعصابم بهم ریخت... بنظر جواب پیاماشو ندید بهتره
اگه چیزی گفتیو جواب ندادم بفهم که رو مخمی حوصلتو ندارم😁 یه سوالی که عجیب ذهنمو درگیر کرده خب من چرا باید برای خواسته یکی دیگه صلوات بفرستم یا هر چیزی؟نذر کردید واسه خودتون بکنید نه واسه مردم که!!!! خیلی حس بدی میگیرم
ببخشید اعصابم بهم ریخت... بنظر جواب پیاماشو ندید بهتره
من جواب نمیدم اصلا بعضی وقتها همسرم جواب میده اونم بیشتر وقتها بلاک میکنه الان شبی باخط دیگه پیام داده بود بعد همسرم تازه گفت ما داشتیم خرید میکردیم خواهرش مارو دیده حتما بهش گفته حرصش گرفته
شوهرم میگه نمیخوام بچه اذیت بشه ولی در کل خانومه اصلا ثبات اخلاقی رفتاری نداره
کلا نباید توجهی به خودش با خرفاش بشه... اینکه میگه بیشتر بدید و شوهرت قبول میکنه دور برمیداره.... بی توجهی باید ببینه بچه عزیزه ولی مادرش نه
من جواب نمیدم اصلا بعضی وقتها همسرم جواب میده اونم بیشتر وقتها بلاک میکنه الان شبی باخط دیگه پیام ...
من نمیفهمم زنایی که چشمشون میمونه تو همسر سابقشون چرا جدا میشن اخه
من نمیفهمم زنایی که چشمشون میمونه تو همسر سابقشون چرا جدا میشن اخه
آخه میدونید اصلا این تو زندگی مشترکش خودش دائم درحال خیانت بوده پرونده های رابطه نامشروعش هست از آخرم خودش با دوست پسرش رفته بعد چیزی که لایق خودشهرو به من نسبت داده البته همسرم بهش گفته حد خودتو بدون خودتو هفت جدوابادتی یکم تهدید کرده ولی کلا من دلمنمیخاد اینجوری اعصابش بهم بریزه به مادرشوهرم گفتم بهش زنگ بزنه بگه وگرنه دفعه دیگه میرم به شوهرش میگم گوشی مخفی داره پیام میدی
آخه میدونید اصلا این تو زندگی مشترکش خودش دائم درحال خیانت بوده پرونده های رابطه نامشروعش هست از آخر ...
انصافا تو خیلی خوبی که کنار میای با این مسائل🙁
در کل به شوهرت بگو حق نداره اضافه تر از بچه باهاش حرف بزنه
و اگه فحش داد شکایت میکنید