2777
2789
عنوان

استخدام اموزش پرورش

| مشاهده متن کامل بحث + 120 بازدید | 28 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

سعی کن ظرفیت زیاد شرکت کنی ، اون ظرفیت کم ها شاید تو مصاحبه هم خوب ظاهر بشی ولی رقیبت یه پارتی گردن ...

دقیقا 

اصلا خودم دوست دارم دبیری شرکت کنم چون عاشق تدریس ریاضیم ولی میترسم قبول نشم کلا ناامید شم

خیلی دلم میخواد قبول شم ولی انقدر هر کی یه چیز میگه در مورد منابع و نحوه مطالعش واقعا گیج شدم

خالم میگفت معمولا اونایی که حرفه ای بودن سال دوم آزمون شون بود

اگه بار اول قبول نشدی حتما سال بعد هم ثبت نام کن

راجع به منابع اطلاعاتی ندارم وگرنه میگفتم حتما:) 

ممنونم که جواب دادین پس برای خوندن کتاب های آراهم دیره؟ شما میدونید چه پکیجی معتبره و جسارتا شما قبو ...

عزیزم من فرهنگیان بودم

هرچی خلاصه تر بخونی بهتره

خلاصه های آقای محمدمهدی صادقی رو پیدا کن بخون 

دبیری ریاضی برمیدارن اونم ظرفیتش کمهرشتتون چیه شما

خیلی خوبه که دبیر ریاضی باشی. به نظرم حتما همینو شرکت کن ایندفعه انشالله قبولی. یکی از بچه ها می‌گفت همین استخدامی قبلی رو فقط ده روز خونده قبول شده. من رشتم منابع طبیعی هست 🤦. 

خیلی خوبه که دبیر ریاضی باشی. به نظرم حتما همینو شرکت کن ایندفعه انشالله قبولی. یکی از بچه ها می‌گفت ...

بخدا اصلا عجیبه قبولی 

یسریا دوسال سه سال ازمون دادن قبول نشدن یسریا ده روز خوندن قبول شدن بخاطر همین دنبال اینم ببینم چی میشه خوند قبولی راحت تر باشه ولی هر کی یچیز میگه

شماام به نظرم وارد مدارس غیرانتفاعی شو بعد با سابقه کارت ازمون بده

بخدا اصلا عجیبه قبولی یسریا دوسال سه سال ازمون دادن قبول نشدن یسریا ده روز خوندن قبول شدن بخاطر همین ...

اره انگار به شانسه قبولی. انشالله قبول میشی. چشم عزیزم مرسی بابت راهنماییت منم خیلی دلم میخواد معلم بشم برای منم دعا کن🙏💚.