2777
2789
عنوان

اونایی که قرمه سبزیشون خیلی معروفه

| مشاهده متن کامل بحث + 2694 بازدید | 189 پست
آب لیموهم بد نیست ولی بجای چاشنی (که رب انار و آب نارنج بود)ولی خود لیمو عمانی یه چیز دیگه س عطر لی ...

آهان پس خیلی تاثیر داره! خب حذفش نمیکنم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ادویه های عدسی رو رعایت کن همشو که گفتم بریز حتما و هی تست کن. من موقع ادویه ریختن شاید ده پونزده با ...

قدیمیا راحت ترین روش ها و خوشمزه ترین غذاهارو داشتن! 


به نکته ظریفی اشاره کردی،من یوقتایی حتی یک بار هم غذارو نمیچشم! این اخلاقم به مامانم رفته، اونم نمیچشید! امیدوارم موقع پختن عدسی یادم بمونه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من سبزیم رو از جای خاص میگیرم خودش اندازه ها رو میدونه ولی شنبلیله خشک و پودر رازیانه از باید ...

عزیزم وختی جداجدا میپزی شو گوشت ولوبیا بعد از اینکه قاطی کردی زیاد له نمیشن؟

بعد اینکه چقد زمان میخواد بعد از اینکه همشون رو باهم گذاشتی تا بپزن؟؟

سلام عزیزم من تا حالا اصلا اش رشته نپختم بلد نیستم دستورشو میدی؟

چشم عزیزم، فقط چون سبزی رو آش رو آماده میخرم فعلا نمیتونم ترکیب سبزی رو بگم، ان شاءالله ترکیب محبوب سبزی آشم رو پیدا کردم میام نی نی سایت میگم که اگر خواستید استفاده کنید

توی پست بعدی دستور رو میگم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

سلام عزیزم من تا حالا اصلا اش رشته نپختم بلد نیستم دستورشو میدی؟

برای حبوبات آش من فقط نخود و لوبیا چیتی استفاده میکنم، عدس هم یکی دوبار استفاده کردم ولی از خوشمزگیش به نظرم کم کرد! بهتره بنشن آشتون از معمولی یکم بیشتر باشه

ادویه اصلی من: زرد چوبه فراوون، اونقدری که آش تناژ زرد پیدا کنه ولی طعم زردچوبه غالب نشه_فلفل سیاه نه زیاد نه کم

ادویه فرعی که میتونید نریزید: ادویه کاری( ادویه کاری فله بخرید از جاهای مختلف هم بخرید تا بهترین ادویه کاری رو پیدا کنید چون همه ادویه های کاری خوشمزه نیستن)_آویشن(مقدارش دلبخواهه، بستگی به علاقتون به آویشن داره)

من برای یه قابلمه آش ده نفره 8 الی 10 تا پیاز نسبتا بزرگ استفاده میکنم! به میزان سیری که میریزم تا حالا دقت نکردم چون شوهرم سیر دوس نداره و من معمولا فقط وقتایی که برای دیگران آش درست کنم سیر میریزم برای همینم زیاد توی خاطرم نیست ولی شما حداقل یه گل کامل رو بریزید(حداقل ها)

ادامه توی پست بعدی...



اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

برای حبوبات آش من فقط نخود و لوبیا چیتی استفاده میکنم، عدس هم یکی دوبار استفاده کردم ولی از خوشمزگیش ...

حبوبات رو جدا بپزید

پیاز و سیرتون رو هم جدا سرخ کنید

پیاز رو خلالی خرد کنید و تا جایی که طلایی بشه و آبش کاملا کشیده بشه سرخش کنید، یک ربع یا بیست دقیقه آخر ادویه ها رو به پیاز اضافه کنید و به همراه پیاز تفت بدید

سیر رو اونقدری سرخ کنید که سفت نشه و به حالت نگینی خرد کنید

نعناع داغ رو هم جداگانه سرخ کنید و همه اینارو بذارید کنار

سبزی آش رو زمانی که آب به جوش اومد اضافه کنید و اجازه بدید به تنهایی نیم ساعت بپزه، بعد از نیم ساعت حبوبات رو هم بدون آبه حبوبات به سبزی اضافه کنید!

بعد از ده دقیقه نصف پیازها به علاوه نصف سیرداغ و همه نعناع داغ رو اضافه کنید(از نعناع داغ یکم برای تزئین نگه دارید)

بعد از ده دقیقه شروع کنید به اضافه کردن رشته آش! رشته آش رو کم کم اضافه کنید تا آشتون سفت نشه! در طول پخت رشته اصلا درب قابلمه رو نذارید و اجازه بدید رشته ها کاملا بپزه، لازم نیست با دربه بسته پخته بشه! در حین پخت رشته ها حداقل دو قاشق غ سرپر آرد رو توی آب مخلوط و رقیق کنید و به آش اضافه کنید(آردتون باید اونقدری اضافه بشه که آشتون لعاب دار بشه)

ده دقیقه آخره پخته آش بقیه پیاز داغها و سیرداغ ها رو هم اضافه کنید، فقط برای تزئین از هرکدوم یکم نگه دارید!

نمک رو هم در حین پخت رشته بزنید بهتره،چون رشته خودش نمک داره

پیاز داغتون روی توی روغنه کم سرخ نکنیدا! میتونید همه روغن رو به آش اضافه نکنید ولی پیازتون و ادویه هاتون رو روی توی روغن فراوون سرخ کنید! اگر روغن پیاز رو بگیرید آشتون چرب نمیشه خیالتون راحت! من خودم آش چرب دوس ندارم! ماهیتابه رو کج کنید تا روغن اضافه به سمت پایین بیاد


اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز