2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اون قسمت که شهربانو تو کلبه زندانی شد و برگشت ارباب زدش و می خواست بکشتش اصلاً برام قابل درک نبود.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......

اون قسمت که شهربانو تو کلبه زندانی شد و برگشت ارباب زدش و می خواست بکشتش اصلاً برام قابل درک نبود.

اصلا کلا سریال برای من قابل درک نبود 

مگه میشه یه آدم( فرخ ) صرفا بخاطر بی توجهی که بهش شد ، دست به این همه جنایت بزنه ؟

اصلا کلا سریال برای من قابل درک نبود مگه میشه یه آدم( فرخ ) صرفا بخاطر بی توجهی که بهش شد ، دست به ا ...

آدمی زاد اگر بخواد جنایت کردن و ظلم کردن رو برای خودش توجیه کنه، تا مرز هیتلر شدن میتونه پیش بره.

بیدار کردن دیو درون و تغذیه کردنش کار سختی نیس اما درنهایت این خودتی ک ب حس پوچی میرسی و خودت هم دیگ توانایی تحمل دیو درونت رو نداری و مثل هیتلر خودت رو خلاص میکنی،هیچ جنایتکاری در تاریخ ب آرامش و اطمینان قلبی و اون حس خوبی ک دنبالش بود نرسیده و نمیرسه، تازه الان قانون و پلیس و ... هم هست و اجازه نمیدن ی آدم تا هر حدی ک دلش میخواد تجاوز و جنایت کنه.

خفاش شب، عبدالمالک ریگی،صدام، و هزارون هزارش بالاخره ی جا از پا درومدن.

خشم و رنج خودت رو بپذیر و خودت رو مورد عشق و لطف و توجه و نوازش خودت قرار بده،فقط اینجوری ازنیاز ب محبت دیگران یا جنایت نسبت ب دیگران بی نیاز میشی.

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊