2777
2789
عنوان

کیا فشار خون دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 76 بازدید | 22 پست
مشخصه دوز قرصش براش کافی نیست حتما ببرید دکتر تا قرصشو عوض کنن بنده خدا میفهمم چه عذابی میکشه

هفته پیش اتفاقا دوباره رفتیم دکتر،هرماه براش آزمایش وفشارش چک بشه چون قندهم داره،البته مامانم بعدفوت خاله وداییم حالش بدترشده

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
هفته پیش اتفاقا دوباره رفتیم دکتر،هرماه براش آزمایش وفشارش چک بشه چون قندهم داره،البته مامانم بعدفوت ...

منم داداشمو به تازگی از دست دادم سر اون لحظه ای نیست که غصه نخورم حق میدم بهش واقعا سخته .تا دو سه ماه بعد فوتش که اصلا پایین نمیومد خیلی عذاب اور بود برام ولی تا حدودی الان بهترم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منم داداشمو به تازگی از دست دادم سر اون لحظه ای نیست که غصه نخورم حق میدم بهش واقعا سخته .تا دو سه م ...

روحشون شاد،امیدوارم حالت خوبه خوب بشه

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍
سلام عزیزم ممنون .نه گلم فعلا همونم که البته آریتمی سینوسی دارم ظاهرا با فشار خون بالا

علائم های منم مثل شماس دیگه دیوانه شدم دکتر میرم متوجه نمیشن قرص میدن تاثیری نداره

امیدارم حالتون بهتر بشه