2777
2789
عنوان

خاستگار دروغگو

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 26 پست
از ۵ نفر پرسو جو کردم تعریف کلی کردن مثلا اینکه موقعیت خوبی دارهاز ۲ نفر که خیلی بهش نزدیک بودن پرسی ...

😑

واقعا نمیدونم ینی چی به دختره تجاوز کرده!!!!!

حس میکنم اغراق کردن عزیزم

ولی خب میتونی ازش درخواست کنید قبل از ازدواج برید مشاور تا مشاور بسنجه رفتارشو

و حتما سابقه پزشکیشو چک کنید که مورد اعصاب و روان نباشه

متاهل🧸

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😑واقعا نمیدونم ینی چی به دختره تجاوز کرده!!!!!حس میکنم اغراق کردن عزیزمولی خب میتونی ازش درخواست کن ...

مدت زیادی نیست جدا شدم اگه به این زودی ازدواج کنم چند درصد احتمال داره موفق باشه 

هنوز به همسر سابقم فکر میکنم

😑واقعا نمیدونم ینی چی به دختره تجاوز کرده!!!!!حس میکنم اغراق کردن عزیزمولی خب میتونی ازش درخواست کن ...

و اینکه سنش میگن بیشتره و اونا به ما دروغ گفتن سر دوراهی موندم چی درسته چی غلط نمیدونم حتی نمیدونم چحوری باید همه چیزو بسنجم کی راست میگه کی دروغ 

مدت زیادی نیست جدا شدم اگه به این زودی ازدواج کنم چند درصد احتمال داره موفق باشه هنوز به همسر سابقم ...

عزیزم شما یک بار ازدواج ناموفق داشتی

بنظرم یه مدت صبر کن تا از اون حال و هوا دور بشی

بعد مجدد ازدواج کن

باتوجه به چیز هاییم که گفتید بنده هم دو به شک شدم

و نکته مهمتر اختلاف سنیتونم بنظر زیاد میاد

متاهل🧸

عزیزم شما یک بار ازدواج ناموفق داشتیبنظرم یه مدت صبر کن تا از اون حال و هوا دور بشیبعد مجدد ازدواج ک ...

بنظرتون این خاستگارمو رد کنم چندین بار روش کردم دست بر نمیداره از همسر سابقم تو اوج عشق جدا شدم ولی خب چون کتک میزدو بد دهن بود نتونستم ادامه بدم

و حتی همسر سابقمم خیلی موجه بود به ظاهر اما درون ادم دیگه ای یود

بنظرتون این خاستگارمو رد کنم چندین بار روش کردم دست بر نمیداره از همسر سابقم تو اوج عشق جدا شدم ولی ...

بنظرم رد کنی بهتره

یه مدت به خودت تنفس بده

تا بتونی دوبارع از صفر شروع کنی 

شایدم تو این مدت همسرت سرش به سنگ خورد و برگشت 

خیلی مورد دیدم بعد طلاق پشیمون شدن برگشتن

هرچند ریسکه ولی خب در کل زمان همه چیزو درست میکنه 

متاهل🧸

بنظرم رد کنی بهترهیه مدت به خودت تنفس بدهتا بتونی دوبارع از صفر شروع کنی شایدم تو این مدت همسرت سرش ...

ممنون بابت توصیت عزیزم حتما اینکارو میکنم

اما برگشتن همسرم محاله چون تو این مدت رل زده 

ممنون بابت توصیت عزیزم حتما اینکارو میکنماما برگشتن همسرم محاله چون تو این مدت رل زده

معمولا آقایون بعد از طلاق متوجه میشن چه زندگی ای رو از دست دادن

ولی به هرحال از نظر من فعلا بفکر ازدواج نباش تا به آرامش روحیت برسی و برگردی به دختری که از اول بودی

یکم خودتو پیدا کن ازاین حس آزادی و رهاییت لذت ببر

انشالله که خدا آدم درستش رو سر فرصت سره راهت قرار میده

متاهل🧸

معمولا آقایون بعد از طلاق متوجه میشن چه زندگی ای رو از دست دادنولی به هرحال از نظر من فعلا بفکر ازدو ...

خیلی ممنون عزیزم با اینکه شوهرم منو بد میزد خیلیم دلم پره ازش ولی همچنان منتظرش هستم اما خب اون دیگه برنمیگرده و یکی دیگه رو پیدا کرده مرسی بابت توصیت