2777
2789
عنوان

😔حالم بده سرم داره منفجرمیشه ازرفتارای شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 37 پست
درک میکنم چی میگی کم کم شرو کن بگو فلان چیز ندارم واجبه بخر مجبور میشه بفکر بیوفته 🌹

دلم همش میسوزه چندماهه میخوام ی لباس زیروقاب بخرم نمیخرم میگم تهه کارت باش ولی مادرش استفاده کرد

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دلم همش میسوزه چندماهه میخوام ی لباس زیروقاب بخرم نمیخرم میگم تهه کارت باش ولی مادرش استفاده کرد

همین دل سوزونده کارو خراب میکنه بد عادت میکنه

نمیگم توقع زیاد داشته باش 

از احتیاجاتت نزن بخر بدونه پول نیازه نه اینکه بگه پس اندازم دارم 🌹

تهه کارت همسرم یخرده پول بود در حد یک تومن ک قراربود بایخردش برای پدرش کادوتولد بگیریم بعدمادرش زنگ ...

شاید قرار بوده پولشو بدن 

شاید روش نشده نه بگه 

به نظرم با خوبی باید میگفتی 

مردا وقتی جیبشون خالی میشه خییییییییلی حساس و زودرنج میشن

شاید قرار بوده پولشو بدن شاید روش نشده نه بگه به نظرم با خوبی باید میگفتی مردا وقتی جیبشون خالی میشه ...

ن نمیخوان بدن میدونم بعدم چ فرقی داره بخدا داشتیم بدرک خودمونم نداشتیم

تهه کارت همسرم یخرده پول بود در حد یک تومن ک قراربود بایخردش برای پدرش کادوتولد بگیریم بعدمادرش زنگ ...

از من به وصبت هیچ وقت از خودت نزن

غم مال شوهر هم نخور 

بریز بپاش کن تا گربه نبره دخترم😉

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ
از من به وصبت هیچ وقت از خودت نزنغم مال شوهر هم نخور بریز بپاش کن تا گربه نبره دخترم😉

کاش بفهمم ده بار تاپیک گراشتم همه گفتن نکنذخرج کن بازدلم میسوزه اخه چرا دلم میسوزه حالا یکی دگ پول منوخرج میکنه

آره بخر کمم اوردی زنگ بزن بگو پول بزن از خودت برا زندگیت نزن که بقیه میزنن مثه جریان مرغه🙃🌹

کاش این بشه برای من درس کاش بفهمم انقد ساده نیاشم مادرش میره خرید پنج تالباس میخره کمد عوض میکنه من پول ندارم بخرم بعدالان پول مرغشومادادیم

کاش بفهمم ده بار تاپیک گراشتم همه گفتن نکنذخرج کن بازدلم میسوزه اخه چرا دلم میسوزه حالا یکی دگ پول م ...

خودت برو خرید الباقیشو برا خودت ذخیره کن 

هربار هم هی بگو نداریم جلو خونوادش

شوهر تو باید بمونه تو گِل تا بفهمه خونواده تشکیل داده کاری کن دردش بیاد 

با مهربونی و دلسوزی ولشکن میشی مث مادرای دو نسل گذشته ناابود میشی اضافه کاری نکن

دنیا همه هیچ و اهل دنیا همه هیچ ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ