2777
2789
من ۱۴۰۱ جدا شدم شوهر سابقم سه ماه بعد عقدمون با دوست دختر سابقش عملیات انجام داده بودن اتفاقی فهمیدم ...

ای جانم خدا چقد دوستت داشته ک زود فهمیدی

شوهرمن بچه اولو ک داشتم میرفت باهمه میخابید،ازین خونه خاله ها میرفت،یعنی داداشش اونو می‌برد تا ب اون کارا عادت کنه تا ب داداشش گیرنده سر همچین چیزا، شوهرم هم از راه بدر شد..

منم بدبختو بیچاره کرده،اعصاب برام نمونده ازبس منو کتک میزنه.حتی ی دفه کرونا داشتم گوشه خونه افتاده بودم با داداش لاشی ش اومدن انقد منو زدن ک دیسک گرفتم

میخاستن منو بندازن ازخونه بیرون تو شهر غریب، ک زن ج ن د ه بیاره تو خونه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای جانم خدا چقد دوستت داشته ک زود فهمیدیشوهرمن بچه اولو ک داشتم میرفت باهمه میخابید،ازین خونه خاله ه ...

خودت رو نجات بده آبام یه ضرب المثل می گفت که منجوق سوراخ زمین نمی مونه

خالم با سه تا بچه طلاق گرفت الان بهترین زندگی رو داره

ببین انعطاف هم حدیش قابل اجراست،یسری چیزا فقط سازکاری از اول میخواد،مثلا دخترداییم همسرش فوق العاده ...

دقیقا همینه

بعضی مردا عاشق زن بلند پروازن تا بهشون روحیه بده واسه ریسک و هیجانو این چیزا داداش من بازنش زندگیش اینجوریه به شبه میبینی ب صفر رسیدن یه روز دیگه باز خداروشکر جبران میکنن 😅

ولی من کاراشونو میشنوم سکته میکنم از استرس

دقیقا همینهبعضی مردا عاشق زن بلند پروازن تا بهشون روحیه بده واسه ریسک و هیجانو این چیزا داداش من باز ...

عین جاریم و شوهرش وای دقیقا اینجورین 

منو شوهرم ریلکس کار به ریسک پایین ی زندگی اروم 🤣🤣🤣اونا میگن شما چجور انقدر یکنواختین

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
خودت رو نجات بده آبام یه ضرب المثل می گفت که منجوق سوراخ زمین نمی مونهخالم با سه تا بچه طلاق گرفت ال ...

خوارم بخاطر خیانت شوهرش طلاق گرفته،من دیگه خجالت میکشم طلاق بگیرم همه میگن حتما اینا ی مشکلی دارن...

دلم برا خودمو بچهام میسوزه

شوهرم هم خیانتکاره هم پرو،هم پارتی داره ک بچهامو ازم میگیره،هم دست بزن داره،هم خسیسه

هم فحاشه،ی آپشن خوب نداره ک دوسش داشته باشم

یکم بخودم وقت دادم خودمو جمعه جور کنم بعدش طلاق میگیرم

بچهام نمیخام بدم بهش

عین جاریم و شوهرش وای دقیقا اینجورین منو شوهرم ریلکس کار به ریسک پایین ی زندگی اروم 🤣🤣🤣اونا میگن ...

عین مایین بخدا تاحالا هزارتومنم ازین ارز دیجیتال و فلان نخریدیم اصن بلدنیستیم ازین کارجدیدا😅 یه خونه معمولی و ماشین معمولی همش ب زنداداشم میگم منکه خواهرشم یه دیقه نمیتونم این بی ثباتی داداشمو تحمل کنم خوبه درو تخته باهم جورن من تو زندگی اونا باشم روزی دوبار ایست قلبی دارم😂😂😂

عین مایین بخدا تاحالا هزارتومنم ازین ارز دیجیتال و فلان نخریدیم اصن بلدنیستیم ازین کارجدیدا😅 یه خون ...

وای دقیقا 

ی مدت این کار شرکت هرمی بود بادران رفته بودن توش هروز جلسه ی پولی هم گزاشته بودن هرکار کردن نرفتیم از اخرم کلاهشونو برداشتن

شازده کوچولو:وفاداری یعنی چه؟  روباه:یعنی اگ توی سیارت یک گل دیگه بود تو عاشق گل خودت باشی   لطفا لایک نکنید
وای دقیقا ی مدت این کار شرکت هرمی بود بادران رفته بودن توش هروز جلسه ی پولی هم گزاشته بودن هرکار کرد ...

ادمای ریسک پذیری نیستیم خداروشکر😁😆

خوب کردی یه درصدم اعتماد ندارم

داداشم بعضی وختا سربه سرم میزاره میگه لینک هایی ک واست میفرستمو کلیک نکنی هاا میری هوا😅😂😂

ادمای ریسک پذیری نیستیم خداروشکر😁😆خوب کردی یه درصدم اعتماد ندارمداداشم بعضی وختا سربه سرم میزاره م ...

دیوونن بخدا حوصله دارن تو این مملکت بی درو پیکر قرون قرون جمع میکنی بعد با ی تصمیم میدی هوا کلاهتو باید بگیری باد نبره

اگر قبل از عقد شناخت کامل اتفاق بیفته این مسائل خیلی کمتر پیش میاد اما خب آدم تنبل بچه ننه یا خسیس ب ...

بله خب ،شناخت قبل عقد خب مهمه قطعا،و همه کساییکه تو دادگاه ها هستن فکرش نمیکردن روزی به اینجا برسن،واابته هم یسری خصوصیات تو گذر زمان تو فرد شکل میگیره یا بروز پیدا میکنه،یسری چیزام نسبی هست،یعنی شاید از دید من شما ولخرج باشی،ولی از دید یک نفر دیگه خسیس،از نظر من رفیق مذهبی بلشید از دید یکی دیگه غیر مذهبی و....

خلاصه خصوصیات یه فرد چیز خیلی پیچیده ترز این حرفاس،بخاطر همین میگن دو سال اول زندگی سخت ترین روزاس چون تازه میخوای شناخت پیدا کنی وبقول شما یسری اخلاقا خودت تطبیق بدی یاهاش و یسری که خارج توانتو متوجه بشی،درکل امیدوارم بهترین برای همه پیش بیاد

خدای نکرده جات بودم زنه رو میکشتم

چرا باید بکشه ؟ 

چرا فکر نمیکنید و صحبت میکنید ؟ 

مگه مرده خلاف شرع انجام داده ؟ به هر دلیلی ازدواج اولش انتخاب درستی نبوده ،با زنش احساس آرامش نمی‌کرده دنبال نیمه گمشده بوده اگر کنار همسر اول حالش خوب بود خطا و خیانت نمی‌کرد ،که کارش به جدایی نرسه ،

حالا ازدواج کرده با مدلی که دوست داشته 

( اون زمان با استارتر شاید بخاطر عقاید تحمیلی زنشو بسته نگه می‌داشته الان با خودش رو راست شده اون مدلی که دوست داشته زن گرفته به انتخاب خودش ،فهمیده تجربه اولش اشتباه بوده ،این ایرادی ندارد) 

استارتر عزیز ناراحتی شما کاملا بی منطق هست ،اگر خوب بود سازش میکردی اگر بد بوده جونتو برداشتی در رفتی دیگه حسرت نداره 

حسرت جایی هست که بدونی اشتباه از خودت بوده و کوتاهی کردی که گناهش پا خودته نه کس دیگه .

سر اشتباهات خودمون با زیر سوال بردن دیگران،در پوش نداریم .