2777
2789
عنوان

خانوما بدون مسخره کردن بیایین 😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 62 پست
کجاش خنده داشت

از حرف دکترت خندم گرفته اخه پرده گشاد؟تو چرا حرفشو باور کردی دختر

اصلا نگران نباش

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی

من دوست داشتم شب عروسیم خون بیاد نمیدونم با چه راه حلی هی میگم برم اب انار بپزم میگن خوبه بعد پشیمون ...

خب بعضی ها خونریزی ندارن...منم نداشتم....میخوای برگه گواهی سلامت همراهت داشته باش اگر نگران قضاوت شدنی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب دیگه...بکارت داری...پرده بکارت متنوع هست....حالا منم اطلاع درستی ندارم ولی تا اونجایی که می‌دونم ...

چون دوست داشتم خونریزی داشته باشم اما ماما گفت 50/50

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

از حرف دکترت خندم گرفته اخه پرده گشاد؟تو چرا حرفشو باور کردی دختراصلا نگران نباش

منم فکر کردم 

اخه اگه خودارضایی هم کرده باشم چرا سالمه؟ 

چرا ازم پرسید خودارضایی داشتی! 

بعد که گفت سالمی 

کاش حرفاش دروغ باشن برم یه دکتر دیگه

ممنون میشم برا ارامشم صلوات بفرستی دوستان نینی سایتی  سرحرفم با اوناییه که کافیه یه تاپیک بزنی میان میگن خوشبحالت سطح دغدغتو ، یاچه فکرایی میکنی. گلم اینجا نینی سایته بدبخت خونه که نیست بزار راحت باشیم لدفا...اعتراف میکنم کاربری دیگری دارم😁

چقد ترسناکه من خجالت میکشم

من از استرس بغضی شده بودم نفهمیدم چیکار کرد

عزیزم ...دقیق یادم نیست ولی فکر کنم پرده ارتجاعی خونریزی نداره...نوع پرده دست شما نیست که

اخه مال من ارتجاهی نیست

ممنونم اتفاقا بهش گفتم گفت باشهمیگم راه حل دیگه ای نداری؟ شنیدم خشکی واژن هم خون میارع

هیچ کار دیگع ای نکن میدونم بقیه هرچقدر سرزنشت کنن من نمیکنم چون منم میخواستم خون داشته باشم چون رسم دستمال داشتیم ما

فقط من میترسیدم خودمو جمع میکردم اینا دوروزی طول کشید از هرکی یه توصیه گرفتم یکی گفت کوشه تخت باش بالشت بزار زیر باسنت که بیای بالاتر یه بالشتم بزار جلو دهن و چشمت هخخخ و بهش بگو یهو فرو ببرع تو که با چندبار تلاش شد بالاخره و حس بعدش خیلی خوب بود یه باری انگار از رو شونم در اومد 

منم فکر کردم اخه اگه خودارضایی هم کرده باشم چرا سالمه؟ چرا ازم پرسید خودارضایی داشتی! بعد که گفت سال ...

حرفی نزده که نگرانی....احساس میکنم خواسته به زبان ساده و عامیانه نوع پرده بکارت رو برات تشریح کنه....بزن گوگول اطلاع کسب کن خودتت

هیچ کار دیگع ای نکن میدونم بقیه هرچقدر سرزنشت کنن من نمیکنم چون منم میخواستم خون داشته باشم چون رسم ...

ممنونم از درکت چقد خوب فهمیدی منو 

واقعا این راه حب جوابه؟ 

چون نامزدم قبول کرد 

گفت همچین کاری کنم فوران کنه تا خوشحال بشی 

حرفی نزده که نگرانی....احساس میکنم خواسته به زبان ساده و عامیانه نوع پرده بکارت رو برات تشریح کنه... ...

هیچی نزده 😭اخه پرده گشاد 

منم فکر کردم اخه اگه خودارضایی هم کرده باشم چرا سالمه؟ چرا ازم پرسید خودارضایی داشتی! بعد که گفت سال ...

تا چیزی داخل نره هیچ اسیبی ب اونجا نمیرسه

اصلا نگران نباش برو ی دکتر دیگه،هیچکدوم از حرفای این دکترو بهش نگو ببین اون چی میگه

حتما تازه وارد بوده یا اسکل مریض بوده

رابطه داشتن رو متوجه نمیشن اگه خودت نگی بعد فک کن خودارضایی رو بفهمن

حتما لـز بوده میخواسته لو بدی ک خودارضایی داشتی ک اونجا شکارت کنه😂

الله اکبر

چه ادمایی دکترشدن تو این قرن واقعا خنده داره ی همچین ادمایی بااین طرز فکر دکترن

لا به لای تلاش‌هات برای نجات رابطه یا زندگی مشترک اینو یادت باشه: تو هیچوقت نمیتونی آرامش و خوشحالی رو جایی پیدا کنی که همونجا گمش کردی