2777
2789
عنوان

بین پارتنر و خواستگارم موندم چیکنم

124 بازدید | 14 پست

بچه ها من دو ساله با یکی دوستم..رابطمون خیلی عمیقه ولی چون شهرستان هستند مامانم نسبت بهش ناراضی بود و ما قصدمون ازدواجه..دوماه پیش هم ی اتفاقی بینمون افتاد و پارتنرم یه سوتی ک داد که داشتیم کات میکردیم ولی بخشیدم و دوباره مثل قبل شدیم...و اینم بگم پارتنرم 27سالشه و تازع سربازیشو تموم کرده و ازمون وکالت داده و در حال حاضر شغلی نداره و میگه درستو تموم کن منم شغل پیدا کردم میام خاستگاریت...حالا چن روز پیش ی خاستگار برام اومده که سی سالشه و خیلی خیلی پولداره و بنظر خوب میاد و خانوادم خیلی راضین و میگن بیا برو ببینش..بنظرتون چیکار کنم...شما بودید چی میکردید.

برو ببینش

پسر ۲۷ساله کار نداره مسلما خونه ماشینم نداره .تازه آزمون داده اگ قبول بشه حالاها حالاها تو خط فقر هست

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برو ببینشپسر ۲۷ساله کار نداره مسلما خونه ماشینم نداره .تازه آزمون داده اگ قبول بشه حالاها حالاها تو ...

ماشین داره...خونه هم طبقه پایین باباشه...ولی این ک شهرستانن من مشکل ندارم خانوادم مشکل دارن

نمیدونم اگه تعهد دلی ندارید و فکر میکنی آدمت نیست رهاش کن.الان فقط تردیدت برا خواستگار بهتره؟اگه خواستگار نداشتی چی باهاش ادامه میدادی؟

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین در هرصورت ممکنه تو یه زندگی بری نواقصی باشه ومشکلاتی

ولی هیچ وقت با کسی که دلت باهاش نیست ازدواج نکن

اونیکه دوستش داری پای سختیاش میمونی

بحث یه عمره

واز طرفی باید پارتنرت محک بزنی قصدش جدیه یا نه؟

ممکنه چندسال معطلت کنه وتو خسارت بخوری 

پس بهش بگو بیاد خواستگاریت یه نشون بزنه نامزد بشین

بعد کار واینا .

آموزش کلی غذاهای خوشمزه وساده خونگی 😋😋.ادرس کانالم در ایتا @ghzaiekhonegiii

پارتنرت شرایط ازدواج رو نداره و نمیدونی ک در اینده قراره چی بشه شاید ی اتفاقی بیوفته و دوباره تصمیم ب کات کردن و.. بگیرید. از طرفی هم خاستگارت شرایط خوبی داره بهتره ک ببینیش و..

و درکل یکاری رو انجام بده ک در اینده حسرتشو نخوری و همه ی جوانب رو در نظر بگیر

نمیدونم اگه تعهد دلی ندارید و فکر میکنی آدمت نیست رهاش کن.الان فقط تردیدت برا خواستگار بهتره؟اگه خوا ...

اره ادامه میدادم ولی کلا بهش دودلم چون اونجور ک بابد خودشو از لحاظ اخلاقی بهم ثابت نکرده ولی عاشقشم چیکار کنم

ببین در هرصورت ممکنه تو یه زندگی بری نواقصی باشه ومشکلاتیولی هیچ وقت با کسی که دلت باهاش نیست ازدواج ...

نمیشه باید حتما کار داشته باشه وگرنه خانوادم قبول نمیکنن بیاد بدتر سنگ رو یخ میشه...این ک قصدش. جدیه رو مطمئنم..ثابت شده