2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 80 پست
برای دوستمون میدونی چی اذیت هست اینکه همه باهم حرف میزنن این شده آدم بده.

دقیقا...خودشون همه دوس پسردارن..ولی چون من این وسط ی کلام گفتم اره دیگه من شدم ادم خراب😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا...خودشون همه دوس پسردارن..ولی چون من این وسط ی کلام گفتم اره دیگه من شدم ادم خراب😑

پس همینطوری نگه دار پیش قدم نشو هر وقتم شوهرت گفت بگو من مشکلی باهاشون ندارم .بخاطر تو میبخشم

برای دوستمون میدونی چی اذیت هست اینکه همه باهم حرف میزنن این شده آدم بده.

بله متوجه شدم

ولی خب هرچی رابطه ها محدود تر باشه زندگی بهتری خواهیم داشت

نباید مشکل خونتو ببری بیرون از خونه که همه بفهمن و بشه نقطه ضعفی برای این روز ها

متاهل🧸

ببین وقتی به شوهرت بگی من بخاطر تو بخشیدم اگه اونا هم از تو بد بگن شوهرت می‌فهمه تو کاری نداری این ق ...

من بهش گفتم اونا اصلا نمیخان با من دیگه حرف بزنن گفت اینحور نگو..درصورتی ک تو دعوا بهم میگفت توگوهی ماققط بخاطره داداشم ب تو احترام میذاشتیم..درصورتی ک خداشاهده هرروز ناهارا زنگش میزدم میگفتم ازسرکاربیاخونمون

بله متوجه شدمولی خب هرچی رابطه ها محدود تر باشه زندگی بهتری خواهیم داشتنباید مشکل خونتو ببری بیرون ا ...

الانم من میگم به شوهرش بگه با اینکه حرفای بدی زدن بخاطر تو و زندگیم می‌بخشم من مشکلی ندارم .بزار شوهرش بفهمه این قهر از طرف اوناست اگه بد این خانم رو هم بگن شوهرش می‌فهمه که زنش مشکلی ندارد اینا ول نمیکنن.با سیاست جلو بره

بله متوجه شدمولی خب هرچی رابطه ها محدود تر باشه زندگی بهتری خواهیم داشتنباید مشکل خونتو ببری بیرون ا ...

بخدا درست میگی..اینا خیلی ادمای بدی بودن خیلی...تازه فهمیدم دستم هیچ نمکی براشون نداشت..دوس پسرش فوت کرده بود پا ب پاش گریه میکردم..اخرشم برگشت بهم تو دعوا گفت اشتباه کردیم گفتیمو کلی چیزه دیگه

پس همینطوری نگه دار پیش قدم نشو هر وقتم شوهرت گفت بگو من مشکلی باهاشون ندارم .بخاطر تو میبخشم

اره باید اگه گفت دوباره اینو بگم..🥲اگه اینقد درمورده این موضوع باخودم فکر نمیکردم خیلی خوب بود

الانم من میگم به شوهرش بگه با اینکه حرفای بدی زدن بخاطر تو و زندگیم می‌بخشم من مشکلی ندارم .بزار شوه ...

درسته ولی فعلا زمان مناسبی نیست یکماهه که قهر هستن و پای خانواده ها کشیده شده وسط الان آشتی کنه مادر و خواهر خودش به شدت ناراحت میشن 

حداقل از نظر من تا عید صبر کنن که یکمم آتیش ها بخوابه و کمی فراموش بشه و برای عید پیش قدم بشن و به شوهرشون این حرف هایی که فرمودین رو بزنن بهتره

متاهل🧸

با سیاست توپ رو بنداز تو میدون اونا عزیز.

من خیلی احمقم...وبدیه این موضوع ک برام مهم شده..اینه ک توشهرشون غریبم کسیو ندارم..اونم ی شهر خیلی کوچیک.اگه پیش خانوادم یا شهرخودم بودم شاید این موضوع برام بی اهمیت میشد

درسته ولی فعلا زمان مناسبی نیست یکماهه که قهر هستن و پای خانواده ها کشیده شده وسط الان آشتی کنه مادر ...

اره منم میگم پیش قدم نشه.ولی در ظاهر به شوهرش بگه من مشکلی ندارم .چون شوهرش گفته تو کینه ای هستی پس خانومش رو مقصر میدونه