2777
2789
عنوان

خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 80 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عااااا نمیدونم پس ببین نمیشه قضاوت کردشوهرت چی میگه در این مورد

شوهرم فقط ی بار بهم گفت بیا بریم اشتی کن..گفتم نه اصلا یاده حرفاش میفتم‌حالم بد میشه دیگه چیزی نگفت..و این قهر هیچ مشکلی واسه زندگی من درس نکرده...

فک کنم ی ماه الی ۴۰ روز میشه

ببین من از قهر خودم بدم میاد .ولی وقتی این حرفایی که بهت زدن تو هم بخوای پیش قدم بشی غرورت رو به میکنن بدتر آسیب میبینی.به شوهرت بگو من مشکلی باهاشون ندارم بخشیدم و گذشت کردم .دیگه مابقی رو بسپار به زمان عزیزم

شوهرم فقط ی بار بهم گفت بیا بریم اشتی کن..گفتم نه اصلا یاده حرفاش میفتم‌حالم بد میشه دیگه چیزی نگفت. ...

من که میگم زنگ بزن دعوت کن خونت 

شوهرتم بنده خدا بع غیر خواهراش خانواده ای نداره

بالاخره دو طرف مقصر بودید تو به احترام همسرت پیش قدم شو این نظر منه باز هرجور صلاح میدونی

متاهل🧸

من که میگم زنگ بزن دعوت کن خونت شوهرتم بنده خدا بع غیر خواهراش خانواده ای ندارهبالاخره دو طرف مقصر ب ...

درسته اینکار ولی فقط خدا کنه شعور داشته باشن این گذشت رو پای چیز دیگه ای نزارن

ببین من از قهر خودم بدم میاد .ولی وقتی این حرفایی که بهت زدن تو هم بخوای پیش قدم بشی غرورت رو به میک ...

اره دقیقااا میدونی خاهرشوهرم ی جوریه مجرده و خیلی تیکه میندازه مطمئنم اگه برم پیش قدم بشم کلی تیکه میندازه..تودعوا بهم میگفت من بخاطره داداشم ب تواحترام میذارم..توهیچ گوهی نیستی..میگفت یکاری نکن پست بفرستم خونه مامانت.