2777
2789
عنوان

منو هیچ‌‌وقت کسی دوست نداشت چه تو دانشگاه چه تو مخیط شغلی وو

| مشاهده متن کامل بحث + 719 بازدید | 60 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خب خوس اومدن که خیلیا خوشسون میومد ولی دیگه بعد یه مدت انکار همه ازم هسته میشن یه همکار داشتم پزسک ب ...

دقیقا،کسی باهام حال نمیکنه،ازم خسته میشن،نمیدونم چرا😔،شاید باورت نشه ولی من دیگه اونقدر حالم بده ک فقط ب مرگ فکر میکنم،دست رو دلم نذار ک خونه

شاید همزاد داری

یه بار یه دعانویس گف چون همزاد داری ازدواح نمیکنی ولی ازدواج کرد به نطرم وزت و پرته شانس ندارم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
دقیقا،کسی باهام حال نمیکنه،ازم خسته میشن،نمیدونم چرا😔،شاید باورت نشه ولی من دیگه اونقدر حالم بده ک ...

میفهممت همدردیم خیلی حس بدیه من روزی هززار بار میمیرم

دانشجوی ترم اخر پرستاریم و دختر پاییزی زاده فصل پاییزم و عاشق این فصل🍂کاربری گاهی دست خواهرمه
شوهر من خیلی آدم سردیه،خیر سرم خاطر خواهم بود،ولی ابان خیلی تنهاتر از مجردیم هستم

سخته هیلی باید خودتو به بی خیالی بزنی

یه بار یه دعانویس گف چون همزاد داری ازدواح نمیکنی ولی ازدواج کرد به نطرم وزت و پرته شانس ندارم

اره لعنتی اصلا نمیزاره کسی نزدیکت بشه خودم داشتم 

البته نمیدونم از من رفع شد یا نه 

رقیه شرعیه از گوگل دانلود کن بزار پخش بشه خیلی خوبه 

خدایا پناهم باش جز تو پناهی ندارم ♥♥♥♥♥♥♥تیکر هدفمه 
خدانکنه عزیز م 26

همسنیم 🥲

می‌دونی ی بخش بزرگی از این داستان ب اعتماد بنفس برمیگرده

من مطمعنم هم زیبایی هم درکل جذابی

اما تا وقتی خودمون خودمونو دوس نداشته باشیم روال همینه

یسریا رو میبینی هیچیییی ندارن یجوری خودشونو تحویل میگیرن و قیافه میگیرن ک همه براشون سر و دست میشکنن

کلا دنیا مال پرروها و از خود راضی ها و سلیطه هاس

باز شما تحصیل کرده ای...همسن هم هستیم اتفاقا..من تو این دوره زمونه دیپلم دارم شوهرم ارشد....احساس پوچی شدیدی دارم...اگه ی درصد جایگاه شمارو داشتم خیلی خودم و دسته بالا میگرفتم

این اکانت متعلق به دو خواهر دوقلو می باشد😁..انقد ترکیدیم تصمیم گرفتیم با ی خط مشترک بیایم😐😑قل دوم تو تاریخ۰۲/۰۴/۰۳بیبی چکش مثبت شد😍قل اول۳۱مرداد۰۲شب تولد شوهرش بیبی چکش مثبت شد😁
بعد شما ی شغل درست حسابی داری تحصیلات داری مث خیلیا خودتو بالاببر جلو شووهرتمن واقعا هیچی نیستم

چرا تیستی مگه به سغل و تخصیلاته انقد دوست دارم که نه سغل نه تخصیلات ولیبیا ببین سوعرسون چه اعتماد به نفسی برا زنشون ساختن یه دوست داشتم سیاه سوخته بود تو‌خ‌ابگاهمون نامزدش زنک میزد همیشه بهس میگف سلام عشق سفید برفی من مونده به سانس

میدونی اخه این رفتارا برام اعتماد به نفس نذاشته مثلا ببخشید نباید بگم ولی وقتی همسرم سمتم نمیاد حس م ...

نباید اهمیت بدی

خودت بخاطر دل خودت ب خودت برس و دوس داشته باش خودتو

ک شوهرتم ببینه و یاد بگیره.‌.و هروقت ازت ایراد گرفت بهش یاد آوری کن ک اونم بی نقص نیست!!

اشتباه منو نکن من ده ساله با طرفمم خیلی سکوت کردم و ریختم تو خودم ولی...

چرا تیستی مگه به سغل و تخصیلاته انقد دوست دارم که نه سغل نه تخصیلات ولیبیا ببین سوعرسون چه اعتماد به ...

آخه شانسم نداشتم عزیزم......

ی مدت باشگاه میرفتم چیزی از زندگیم بروز نمی‌دادم بخدا همه فک میکردن تو چ گلستونی ام

میگفتن وای مردی ک تورو داره چقد خوشبخته

نمی‌دونستن چ خبرهههه

بیرونم بقیه رو میسوزونه توم خودمو