2777
2789
عنوان

شما هم هر چی لباس اکسسوری خوشتون میاد اسکرین میگیرین که بخرین😑

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 28 پست
من قصد دارم انلاین شاپ بزنم نمیدونم مراقبت پوستی محصول بیارم یااکسسوری

به نظرم اکسسوری چون من خودمم علاقم به اکسسوری زیاده میخوام همین انلاین شاپو بزنم در اینده

- خودت‌ باش؛ جهان‌ اصالت‌ را مےستاید!✨️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منکه از صدتا شاید فقط یدونش بخرم😂الان دوساله یه لباس میخوام هنوز موفق نشدم بخرمش خیلی هم جذابه 😁😂هی پول جمع میکنم لامصب افزایش قیمت میزاره 😂😭

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺

من زمان مجردی خیلی می‌خریدم

بعد ازدواج کردم شوهرم خیلی تحت فشار گذاشت مخصوصا سالهای اول که نگم چقد سخت بود

الان اون عوض شده هیچ محدودیتی برام نداشته تو خرید ولی من انگار دیگه آدم قبلی نیستم خیلی خسیس شدم اصلا نمیتونم خرید کنم

میرم بازار وسایل لباس اینا میبینم دلم نمیاد بخرم 

یا میرم میوه و...بخرمم حتی دلم نمیاد خیلی کم میخرم

بدتر از خودش شدم و انگار تو شخصیتم تثبیت شده است اخلاق گند 

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
منکه از صدتا شاید فقط یدونش بخرم😂الان دوساله یه لباس میخوام هنوز موفق نشدم بخرمش خیلی هم جذابه 😁😂 ...

آخی عزیزم🥺🥲لباس چیه از مارکیه؟

منکه از صدتا شاید فقط یدونش بخرم😂الان دوساله یه لباس میخوام هنوز موفق نشدم بخرمش خیلی هم جذابه 😁😂 ...

کنجکاو شدم عکس بدع

تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              لطفا پیج عروسکسازی منو gisoo.arusk رو تو اینستا دنبال کنید واینم ادرس کانالمه @roosidolls حمایت شما انگیزمو برای ادامه تضمین میکنه،
من زمان مجردی خیلی می‌خریدمبعد ازدواج کردم شوهرم خیلی تحت فشار گذاشت مخصوصا سالهای اول که نگم چقد سخ ...

وای دقیقا منم مثل شما شدم یک هفتس همسرم منو مثل خودش کرده تو چندتا تاپیک قبلم هستش

آخی عزیزم🥺🥲لباس چیه از مارکیه؟

مارک نیست عزیزم ی ست جلیقه دامن روسری و شومیز هست 

ولی خب هی بخاطر پارچه افزایش قیمت داره 

خدایی من .خدایی مهربونم مادرمو بهم ببخش..شفاش بده و بزار کنارم بمونه بیشتر از این بیکسم نکن.خدایا التماست میکنم مادرمو شفابده😔🥺
مارک نیست عزیزم ی ست جلیقه دامن روسری و شومیز هست ولی خب هی بخاطر پارچه افزایش قیمت داره

چون روی دلت مونده بخرش اره متاسفانه قیمت پارچه میره بالا برای عید فکر نکنم مانتو زیر ۲ تومن پیدا بشه

کنجکاو شدم عکس بدع

کیف روسری جلیقه دامن شومیز 😢😂خیلب خفنه 

چون روی دلت مونده بخرش اره متاسفانه قیمت پارچه میره بالا برای عید فکر نکنم مانتو زیر ۲ تومن پیدا بشه

وای اره دلم میخواد اینو بخرم ان شالله عکسش فرستادم 

قشنگه عزیزم من خیلی دوست دارم از لباسا قشنگ عین زمان قدیم🥲

خیلی خیلی جذابه طرح های قشنگ و شاد زیادی داره حالا من ی طرحش فرستادم ان شالله من بتونم بخرم 😢🤲🏻