من برادرم به تازگی ازدواج کرده و خانواده همسرش مولتی میلیاردرن یه برادر داره زنداداشم ۳۷سالشه از روزی که رفتیم خواستگاری پیگیرمه دوتا رستوران بزرگ ومعروف داره خیلی اخلاقاش خوبه دیشب که خونشون مهمونی بودیم کلی بااحترام رفتار میکرد هی میگفت چیزی نیاز نداری ولی ظاهرش یه خورده شکم داره قدش تقریبا بانده تیپ رسمی داره موهای سرش کمه بدنش پرموعه نظرتون چیه دربارش بنظرتون مناسبه
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
برادرِ خانوم برادرم با اینکه تقریبا ۱۰ ۱۶سالی بود عروسمون بود. خواستگاری کرد ازم. بدون چون و چرا پدرم گفت نه.
چون بالاخره مشکلات رو زندگی بقیه تاثزر میزاره
یه مادر داری که نفس میکشه؟؟ خوشبختی و خودت بی خبری حسودیم میشه🥲 به همههههه ی اونایی که مامان دارن و تو بغلش🫂 اروم میشن..🥲. مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔
من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤ عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲 💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚