2777
2789
من وقتی التماس و پافشاری میکنم بعدش بشدت حس بد میگیرم و اکثرا به حاجتم نمیرسم حتی شده گریه هم کردم ...

دقیقا .میگن دعای جسورانه بکنید و امیدوار باشید به اجابت دعا هنگام دعا .انگار که اجابت شده 

در صورتی که به ما میگفتن زار بزنید موقع دعا اجابت میشه .بنظرم باید آنقدر به خدا اعتماد داشت که خیالمون تهت باشه از اجابت 

عین بچه ای که مطمئنه مادرش براش ناهار آماده میکنه هرروز

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
بله من متوجه هستم شما چی میگی .حرفتون هم درسته .گاهی پافشاری بیشتر از حد خوب نیست .چ بسا ک خداوند خو ...

خب خدا هیچ وقت نمی‌خواد زندگی بندش نابود شه این حاجت به صلاحته

از ته دلت ازش بخواه جوابت میده

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دقیقا .میگن دعای جسورانه بکنید و امیدوار باشید به اجابت دعا هنگام دعا .انگار که اجابت شده در صورتی ک ...

دقیقا 

اصلا زار زدن درست نیست  حتی دربرابر خدا 

خدا خودش به انسان عزت داده چرا ما این عزت نادیده بگیریم

بقول شما این زار زدن و نگرانیم یعنی به اعتمادی به خدا 

چه نذری عزیزم؟

یک ماهه با این نذر آشنا شدم دو باره نیت میکنم هنوز تموم نشده حاجت روا میشم ..البته جواب نذر دومم فردا میاد ولی حس میکنم میخام حاجت بکیرم ..الان عکسشو میزارم آک بیاد

دو سه باره امتحان میکنم همینو میگه ...فک کنم باز سایت مشکل داره ولی حتما می‌فرستم برات عزیز ..ایشالا ...

ممنکن عزیزم دلم ..شما هم همینطور 

توروخدا فردا اگ شد دوباره تلاش کن ببین میاد یان

دقیقا اصلا زار زدن درست نیست حتی دربرابر خدا خدا خودش به انسان عزت داده چرا ما این عزت نادیده بگیری ...

بله دقیقا .دقت کردی عین بچه ایم 

بچه وقتی میدونه چیزی در اختیارش نمیزارن شروع میکنه به گریه و میگه مثلا بیسکوویت میخوام 

ولی وقتی مطمئنه مادرش بهش بیسکوویت نیده بدون گریه و جسورانه میاد میگه مامان به من بیسکوویت بده ردوندو گریه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
دعا و نذر کیلو چند

اینجوری نگو عزیزم، شاید حاجتی مصلحت ما نبوده و برآبرده نشده، تویه زندگی آدما از قویتر از خودشون یچیزی می‌خوان که براشون انجام بده دعا و نذر هم یه نوع درخواست از خداست که خالق همه جهان هست

از نذر ۱۷روزه امالبنین مادر گرامی حضرت عباس دوبار حاجت گرفتم

چطوریه

میشه واسه اینکه ازدواج کنم باهاش ،مهرم به دل بیفته و خانواده هامون راضی شن صلوات بفرستی؟ 🥲♥️ تاپیک های چله گروهی تگ ام کنین 😁🌸میگن امام حسین زیر دین هیچ کی نمیمونه، منم امیدوارم یه روز تاپیک بزنم بگم : شغلم + ازدواجم+ ارشدم درست شد 31 شهریور1403