2777
2789
اینطوری نگید ردخور نداره طرف باور میکنه نمیشه بدتر میشه حسش بد میشه من از این نذر حاجت نگرفتم

نمیدونم والا شاید قسمتتون نبوده ، من خیلی به این نذر اعتقاد دارم هربار به خواسته م رسیدم باهاش

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه است زیرا زنان اسیر دیگر قادر نخواهند بود انسانهایی آگاه و آزادیخواه پرورش دهند . سیمون دوبوار

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من گه بیخیال شدم وقتی بخواد میشه نخواد نمیشه حالا صبح تاشب دعابخون

ن عزیزم ..دعا کردن در واقعا ی التماس ب خداست برای کارت .خداوند التماس کردن ب پیشگاهش رو دوست داره .و اینکه با دعا کردن میشه ی تقدیر رو عوض کرد ..

ببین اگه بخواد بشه میششششه .اگرم نخواد بشه هیچ راهی نیس .من واسه یه کاری هر کاری که بگی کردددم فایده ...

مثلا من تو ۲ تا حاجت بزرگ با یس و طلاق حاجت گرفتم ولی واسه یه حاجت کوچکتر نتیجه ای ندیدم 

پس نمیشه بگی یه راهی هست که دوای همه چیزه

🎈🎈خدای مهربونم شکرت.🥰
نمیدونم والا شاید قسمتتون نبوده ، من خیلی به این نذر اعتقاد دارم هربار به خواسته م رسیدم باهاش

پس میتونید بگید آدم از هر نذری میتونه حاجت بگیره اگه قسمتش باشه فقط چه نذر نمک باشه 

چه یک صلوات 

مهم اینه که قسمتت چیه 

اگر حاجتت یچیزه که به تلاش خودت بستگی داره لطفا کم نزار وقتت واس نذر و نیاز تلف نکنتمام تلاشت بکن از ...

ن اصلا ربطی ب تلاش خودم نداره شما بگو حتی ی درصد .اون چیزی ک باید با تلاش خودم میشد خداروشکر شده

صلوات  و ۱۴ سوره حمد نذر مادر امام زمان

الهی به رقیه علیه السلام

ذکر حضرت امام البنین

صلوات حضرت زهرا ۵۳۰ مرتبه پشت سر هم بدون حرف زدن

۱۳۵ مرتبه یا مولاتی یا فاطمه الزهرا اغیثینی

چله سوره حشر

سه تا سه شنبه پشت هم سوره یاسین نذر شهید سید مجتبی صالحی

زیارت عاشورا

حدیث کسا

دعای توسل

نادعلی

ن عزیزم ..دعا کردن در واقعا ی التماس ب خداست برای کارت .خداوند التماس کردن ب پیشگاهش رو دوست داره .و ...

من وقتی التماس   و پافشاری میکنم بعدش بشدت حس بد میگیرم و اکثرا به حاجتم نمیرسم حتی شده گریه هم کردم

ولی وقتی با امیدواری  به خدا میگم من بهت اعتماد دارم حاجتم رقم بزن اون چیزی که می‌خوام میشه

همچین بستگی به نوع نگاه ما داره

من وقتی التماس و پافشاری میکنم بعدش بشدت حس بد میگیرم و اکثرا به حاجتم نمیرسم حتی شده گریه هم کردم ...

بله من متوجه هستم شما چی میگی .حرفتون هم درسته .گاهی پافشاری بیشتر از حد خوب نیست .چ بسا ک خداوند خواسته ای ک دوست داشتن ما در آن نیست را صلاح می‌داند و ما نمی‌دانیم....اما متاسفانه این مشکلی ک من دارم ب کل زندگیمو نابود میکنه و من زندگیمو دوس دارم 

ن عزیزم ..دعا کردن در واقعا ی التماس ب خداست برای کارت .خداوند التماس کردن ب پیشگاهش رو دوست داره .و ...

واسع من که نمیشه گلم چله میگیرم دعامیخونم نمیشه اصلا چیز خاصی هم نمیخوام ولی کلا مارو بلاک کرده خدا

خسته ام کاش کسی حال مرا میفهمید 💔