2777
2789
عنوان

همه بهم میگن نامزدم زشته🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 1644 بازدید | 121 پست
وای اخلاقش خیلی خوبهمیبینی مامانا چجوری نگران بچشونن یا باباها نگرانن؟ دقیقا اونجوریهخیلیییی مراقبمه ...

پسر با اخلاق خوب حالا از ۱۰ تا شاید ۳ ۲ باشه بیخیال قیافه زیباترین پسر دنیا هم یه روزی پیر میشه ..

دوماه اصلا هیچ چیزی نیست برای شناخت طرف مقابل زود تصمیم نگیر بزار عصبانیت بیرون رفت ...همه اخلاقاشو ببینی دوماه برای یه دوستی ساده هم کمه چه برسه ازدواج عجله نکن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چن سالتونه و قدتون چنده

من ۱۹ اون ۲۹

من ۱۷۰ اون ۱۷۵

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

واقعا که خاک تو سر بقیه ...

به منم می‌گفتن تو مثل یه بچه‌ای (بیبی فیسم) شوهرت پیر به نظر میاد

چندین جا موقع خرید عروسی بهم فروشنده گفت با بابات اومدی و شوهرم می‌خندید (البته فاصله سنیمون کمتر از 10 ساله)

بهترین همسر دنیاست برام یه تار موشو با کل دنیا عوض نمی‌کنم، حرف مردم هم به .... چپم

فقط باید حرف مردمو بی‌خیال شی عزیزم با حرف اونا اگه می‌خوای زندگی کنی که....

شوهرم خوشگله ولی به نظر من مرد هرچه زشت‌تر بهتر😂

آقایون درخواست دوستی ندین، درخواستتان رد میشه 

ببین دیگران همه چی میگن در دهن مردم همیشه بازه مهم اینه با طرف خوشبخت باشی خوشگل باشه ولی اخلاق نداش ...

همون

عکس پروفایلم کپی خودمه🥹😍 we fell in love in October 🩵 مگه مموریه پاک شیم از تو ذهن هم، تو یه لکه خونی رو پیرهن سفیدم🩸منم شدم مثل تو، مثل تو، مثل تو، منو کی بلده نصف تو، نصف تو، نصف تو💘

عین من خریت نکن از یکی خوشم‌میومد بقیه گفتن قیافش عین بچه هاست منم بیخیالش شدنبعدا همونایی که بهم‌گف ...

وا

[QUOTE=367494280]من از بچگی زیبایی برام ملاک نبوده🥲 فقط میترسم اشتباه کنم [/QUO انشالا که ابهترین انتخابه و خوشبخت میشی هیچ ازدواجی تضمینی نیست نمیشه گفت درست یا اشتباهه گذر زمان نشون میده وقتی که اکثر معیارهای شمارو داره پس انتخاب خوبیه

واقعا ۱۷۵کوتاهه؟متوسط نمیشه؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن❌ کالیگولا شده یه هیولا ❄️Anyone who hurts the monster will have to pay a price ❄️مراقب خودت باشه تو تنها تکه باقی مانده از منی  🪽 این نیز بگذرد غصه نخور✨ خدا رو از یاد نبر✨

پسر با اخلاق خوب حالا از ۱۰ تا شاید ۳ ۲ باشه بیخیال قیافه زیباترین پسر دنیا هم یه روزی پیر میشه ..دو ...

اره خیلی میترسممم خیلییی از ازدواج هراس دارم اصلا😂