2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 100 پست
میترسم برخورد بدی داشته باشه اخه

عزیزم برای عشق باید جسارت داشت

خانومای مذهبی لطفا ریپلای نزنید حدود ۶ کاربری بخاطر بحث های عقیدتی از دست دادم .عیسی ب دین خود موسی ب دین خود لطفا امر ب معروف نکنید

باید رها کنی

اخه نمیتونم

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم برای عشق باید جسارت داشت

میترسم:(

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

راه بعدی چیه؟

اگر واکنش نداشت مجبوری پیام بدی بهش ...اما پیامت هیچ لحنی از التماس و پشیمونی نداشته باشه ...یه سلام خوبی معمولی بنویس و بگو کی هستی ، اگر تو رابطه باشه و براش مهم نباشی دیگه سرد برخورد می کنه اگر نه دو دستی خودش میچسبه و دیگه نیازی نیست کاری کنی

اگر واکنش نداشت مجبوری پیام بدی بهش ...اما پیامت هیچ لحنی از التماس و پشیمونی نداشته باشه ...یه سلام ...

کاشکی جواب بده 

مگه نمیگی میخوای برگرده؟پس باید رها کنی

چطوری رها کنم

پیام بده دنیا دو روزع البته اگه تو ازاول شروع کننده اون رابطه نبودی

اگه بوده باشم چی میشه

خیلی وقته کات کردیم ولی من هروز دارم دلتنگ تر میشم دلم برای حضورش تنگ شده دلم میخواد باشه ولی سگ اخل ...

منم تا امروز ظهر با عشقم قهر بودم مقصر هم عشقم بود ک قهر کرده بودیم حدودا از شنبه باهاش نحرفیده بودم خودمم هرچی دهنم اومده بود بهش گفته بودما طفلی بچم اصلا زبون وا نکرد چیزی بگه. ظهر دیدم پیام داده ک نمیخوای آشتی کنی؟  با وجود اینکه من خیلیییییییییی خیلیییییییییی باهاش تند برخورد کرده بودم هرکی جاش بود میرف پشت سرشم نگا نمیکرد ولی بازم خیلییییی سنگین باهاش در حد دو سه کلمه حرف زدم  زیاد ادامه ندادم.ک پررو نشه.

منم تا امروز ظهر با عشقم قهر بودم مقصر هم عشقم بود ک قهر کرده بودیم حدودا از شنبه باهاش نحرفیده بودم ...

عزیزم🫠

ولی این خیلی مغرور میخواست پیام بده میداد..