2777
2789
عنوان

برای برگشت معشوق چیکار باید کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 100 پست
دوسش داری اگه میتونی پیامش بده ولی وفادار بمون

دوساله تقریبا کات کردیم تو این دوسال وفادارش بودم

اخه میترسم برخورد خوبی نکنه باهام چی بگم بهش 

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

میخوای برات فا .ل بگیرم ببینی چه اتفاقی میوفته در آینده؟ :))🤌🏻

اره لطفااااا

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای آگاهی از نحوه درست انجام دادن کارها، از یک دوست، مربی یا راهبر مطمئن در زندگی خود راهنمایی بگیرید و حتما به توصیه های او عمل کنید. در این حالت، کارت پاپ شما را ترغیب می کند تا علاوه بر این راهنمایی ها، برای برداشتن قدم بعدی در زندگی تان، به دانش ذهنی، قلبی و روحی خود نیز اعتماد کنید.

چه برخوردی میکنه گلم

سرد برخورد کنه یا جوابمو بد بده 

دوساله تقریبا کات کردیم تو این دوسال وفادارش بودماخه میترسم برخورد خوبی نکنه باهام چی بگم بهش

ببین اینم بگم هاااااااا ! ادم میره حموم شورت قبلیشو نمیپوشه! یعنی اگر می تونی فراموش کن بره ! چون رابطه وقتی کات میشه دیگه برگشت بهش جالب نیست باز پشیمون میشی

یعنی نه اینستایی؟ نه جایی؟ پس چطور باهاش تو رابطه بودی؟ نکنه سیمو اینا عوض کردی؟ یا بلاکت کرده؟

کات کردیم همشو پاک کردم اونم شمارمو پاک کرده

با میج فیک فالوش کنم؟

برای آگاهی از نحوه درست انجام دادن کارها، از یک دوست، مربی یا راهبر مطمئن در زندگی خود راهنمایی بگیر ...

مرسی عزیزدلم

ببین اینم بگم هاااااااا ! ادم میره حموم شورت قبلیشو نمیپوشه! یعنی اگر می تونی فراموش کن بره ! چون را ...

میدونی میخوام یبار دیگه تجربش کنم تا ناامیدم کنه بتونم راحت ازش دل بکنم فقط خوبی دیدم ازش تقصیر من بود

فقط یه کلمه بفرس بنویس سلام ببین جواب میده یا نه🙄

شمارمو نداره اخه پاک کرده