2777
2789
عنوان

خونه ام بهم ریخته و آشفته است بچه ها نمیزارن تمیز کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 27 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خب چجوری

هر کاری رو همون موقع انجام بده. ناهار خوردی ظرفت رو همون موقع بشور. لباس بیرون میاری همون موقع بزن سر چوب لباسی. و هزار تا کار دیگه. اینا رو انجام بده ببینم خونه ات کثیف میشه

درک نمیکنم چجوری خونه ای که سه تا بچه کوچیک داره همیشه برق میزنه؟ یعنی بچه ها وسیله ها رو نمیارنوسط ...

نه. همیشه یه پارچه ی بزرگ داشت موقع غذا خوردن زیر پاشون پهن میکرد اجازه نمیداد بلند بشن بچه ها هر چی بهشون یاد بدی فوری یاد میگیرن فقط باید یکم حوصله داشته باشی

نه قبول ندارم من دو تا پسر دارم همیشه خونه ام برق میزنه. اگر هر کاری رو همون موقع انجام بدی هیچوقت ...

حتما پسرات وسایل اضافی نمیارن بریزن وسط خونه . منم بچه هام کوچیکن هرچی فکرشو بکنی میارن وسط من جمع میکنم پشت سرم اونا میارن باز

هر کاری رو همون موقع انجام بده. ناهار خوردی ظرفت رو همون موقع بشور. لباس بیرون میاری همون موقع بزن س ...

من یه بچه سه و نیم ساله دارم . یه دو ماهه

حتی نمیتونم غذا رو با آرامش بخورم مگر اینکه یکی باشه نگهش داره من غذا بخورم

هول هولکی می خورم می رم بغلش میکنم انقدر که گریه میکنه

چطور بلافاصله بعد از غذا باید بریم ظرف بشوریم؟ مگه با بچه کوچیک میتونیم هر زمانی که خواستیم کارها رو انجام بدیم؟

حتما پسرات وسایل اضافی نمیارن بریزن وسط خونه . منم بچه هام کوچیکن هرچی فکرشو بکنی میارن وسط من جمع م ...

من بهشون یاد دادم وقتی یه چیزی رو میارن تا اون و نبرن بزارن سر جاش نمیتونن یه چیزه دیگه بیارن. برای همین همیشه هر چیزی بر میدارن میبرن میزارن سر جاش حتی اگر بهم ریخته بزارن. خودم بعد میرم مرتب میکنم

درک نمیکنم چجوری خونه ای که سه تا بچه کوچیک داره همیشه برق میزنه؟ یعنی بچه ها وسیله ها رو نمیارنوسط ...

اگه بشه هم آدم خودش داغون میشه چه ارزشی داره آخه...

به نظرم تو این موقعیت آدم به بهداشت و تمیزی خونه اهمیت بده کافیه 

با کمی ریخت و پاش بودن خونه آسمون به زمین نمیاد 

بچه ها هم روان سالمی خواهند داشت ...

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

استارتر قبل از هرچیزی بگم برق زدن خونه و تمیزی خونه از نظر هرکس یه جوره

تصورات ماها همه با هم فرق داره من یه دوستی داشتم همش حرف از تمیزی و تمیز کردن میزد که همش سرپاست همش داره خونه رو  تمیز میکنه (واقعا هم هست! دوستم دروغ گو نیست فعاله خیلی)  طوری ک من رو حساب حرفاش فکر میکردم بیشتر از من  تو خونه کار میکرد و تمیز میکرد 

وقتی رفتم خونه اش باورم نشد جا خورده بودم حسابی 

هیچی برق نمیزد 

نه ظاهر خونه تمیز بود نه باطن و جاهای پنهان خونه!

وقتی به کارهاش دقت کردم دیدم درواقع تمیز کردن هم خیی اصولی و زیر و بم بلد نیست اونطوری مثلا گاز رو میخاست تمیز کنه؛ گازی ک پر از دونه های روغن و تیکه های غذا اما نه تمیز فقط خیلی سطحی با یه دستمال و شیشه پاکن اسپری میکرد!!

این فقط یک مورد بود خیلی میبینم طرف اصلا تمیز نیست ولی میگه من خونه ام همیشه مرتبه رفتم خونشون همه چی کثیف حتی قندون چایی ! نمکپاش! حتی بشقابی ک برای میوه اورده بود تمیز شسته نشده بود! 

اشپزخونه پر از لکه های چربی و کشوها و کمد ها شلخته ! 

اما همه چیز در بیرون و ظاهر به شکل منظم چیده شده بود مثلا روی کانتر و  دکوری های اطراف خونه و کوسن های مبل و گلدون ها و…..

به همین خاطر همیشه همه جا میگه من خونه ام همیشه مرتب و منظمه !!!

صادق تر از هدایت
اگه بشه هم آدم خودش داغون میشه چه ارزشی داره آخه...به نظرم تو این موقعیت آدم به بهداشت و تمیزی خونه ...

دقیقا فکر میکنم خیلی باید به خودمون و بچه ها سخت بگیریم تا خونه همیشه برق بزنه

و ارزشش رو نداره