2777
2789
عنوان

خونریزی زایمان طبیعی

| مشاهده متن کامل بحث + 133 بازدید | 29 پست
پس یعنی پریوده ؟

احتمالش هست

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

آخه تا ۱۰ روز اول خونریزی داشتم بعد خوب شد بعضی وقتا لکه بود ولی الان حدود ۴ روزه زیاد شده

اگه سونو دادی و بقایا نداری، پریوده 

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.
ن سنو ندادم تا الان

باید بدی

اولین احتمال برای خونریزی بعد زایمان همین بقایاس

ب احتمال زیاد پریوده منم بعد زایمانم تا چند ماه بعدش خونریزی و لکه بینی داشتم دکترم میرفتم فایده نداشت اخر ی دکتر ک رفتم گفت از ب هم ریختگی هورموناس قرص دوفاستون داد استفاده کردم خوب شدم البته من سزارین بودم

خدایااااااااااا شکرت🌹
ب احتمال زیاد پریوده منم بعد زایمانم تا چند ماه بعدش خونریزی و لکه بینی داشتم دکترم میرفتم فایده ندا ...

نه من طبیعی بوده نمیدونم حالت اگر دیدم تا چهل خوب نشدم میرم سنو

زن میرزا  کوچک خان جنگلی   
نه من طبیعی بوده نمیدونم حالت اگر دیدم تا چهل خوب نشدم میرم سنو

اره ی سدنو بقایا بده منم چند هفته پیش سقط داشتم بقایا موند کورتاژ شدم و لکه بینی داشتم نمیدونم چ مدت بعد کورتاژ پریود میاد

خدایااااااااااا شکرت🌹
اره ی سدنو بقایا بده منم چند هفته پیش سقط داشتم بقایا موند کورتاژ شدم و لکه بینی داشتم نمیدونم چ مدت ...

خدای من سقط خیلی سخته   من زایمان کردم جفتم سالم بود شایدم بقایا باشه نمیدونم

زن میرزا  کوچک خان جنگلی